Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ügyfélszolgálatot hívd fel …admirals (ciprusi) 1,2 dax ( az angol részlegnél 0,8) , 1,9 nas100…ami változhat és éjszaka magasabb lesz …broki cégenként (is) változik az adott instrumentum spreadje ami a likviditás szolgáltatótól függ , amik általában nagy bankok
Friss DAX 4h: https://kephost.net/p/MTA4NjY3NQ.png volt egy gyorsuló zöld csatorna, amiből kilépett tegnap. ennek a zöldnek szerintem nincs sok jelentősége. a tegnapi aljakból csúcsokból csináltam egy kék sávot, elég szépen kiadta.
200 órások (MA, EMA) erős támaszok (viszonylag ) napon belüli trédnél.....a h4es esőcsatiból csinálgatott egy fals kitörést tegnap......ami pozitív ismét összejött az az axióma féleség , hogy adatra történő hírtelen esések 80 % ( ha nincs komoly fundás hatás) 24 órán belül visszatérnek a kiindulási árhoz..
16750-ről longoltam, várva,h az adatra ugrik, de akkor csak 16715 körül volt, és lefele indult el, 16660 környékére. ott megvártam egy 16618at, visszajött 16720-ra, nem adtam el... aztán lehet holnap újra 16720...ki tudja.. köszi!
Korábban írtad, hogy 16830-ig fel fog menni. Reggel felment. Onnan shortoltam, de zárogattam is, hogy majd adatközlés után visszamegy lehet. Akárhogyis, kicsit rossz érzés, hogy a méréseidből csak én profitáltam,.Sajnálom a bukódat. Nincs kedvem diplomatázni, írom ahogy van, remélem tudod, hogy nem bántani akarlak: sztem te profi módon akarsz kereskedni, és ezek szerint kitartasz, de sztem ez nem erény, mert főleg ilyen jó piacmozgató adatnál - akármilyen irányban - sokat lehet keresni nem-profiként. rugalmassággal.
" A márciusi Fed-kamatcsökkentés most kevésbé tűnik valószínűnek, a decemberi amerikai fogyasztói árindex magasabb lett a vártnál és magasabb, mint a múlt hónapban, 3,4% (év/év) & 0,3% (hó/hó), miközben a maginfláció tovább lassul 3,9%-ra, de még mindig valamivel magasabb lett a vártnál ... Éves szinten a szolgáltatások (lakhatás és szállítás, közlekedés) járulnak hozzá a legnagyobb mértékben az infláció emelkedéséhez, ezt követik az éttermi étkezés és az egészségügyi ellátás dologi tételei. 1. Autóbiztosítás éves inflációja: 20,3% 2. Közlekedés éves inflációja: 10,1% 3. Autójavítás éves inflációja: 7,1% 4. Lakás bérlés éves inflációja: 6,5% 5. Lakástulajdonosok éves inflációja: 6,3%6. Kórházi szolgáltatások éves inflációja: 5,5% 7. Éttermi szolgáltatások éves inflációja: 5,2% A kötvény hozamok elindultak északnak ...
Érdekes emelkedés van. Ha gépek veszik, olcsóbban tudtak venni, mindent megvesznek... DAX 16700-at figyelem nagyon, elakad-e visszafele menet... Ha nem, van esély a további emelkedésre, különben zakó jön. Az infla adat eléggé bezavart a gépezetbe. Bár lehet letudják egy enyje-enyje-vel:) USA...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?