Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
mitől jött le,mitől jött le,hát attól,hogy a portfolio már napok óta azt írogatta,hogy most kell beszállni most kell, venni,még szép,hogy megijedt minden longos,hogy nagy baj van :)))))))))))
Szerintem sok minden nem történt... A napos csatornából egy kissé kiszúrt, de már vissza is ment. Ha pedig beindulna hetesen a zászló (amit 1-2 hete írtam), akkor ez a longosok jó részét ki is szórta. (azt meg csak zárójelben jegyzem meg, ha valaki feltette a lógófibót h1-en a tegnapelőtti csúcsra, akkor érdemes megnézni, hogy hova érkezett...)
Uruslának egy büffentéssel feljött a reggeli kolbászos rántotta. A szaga megbódította befektetőket és beleadtak a papperekbe. De jön a szokásos délutáni felmentő sereg és repülünk a cél felé.
A hard Brexit a vamoltatasnal elbukik... Ez olyan mint amikor azzal riogattak, H Trump veresége esetén mi lesz... Egész egyszerűen nem életszerű, mission impossible...ettől a tőzsde eshet, fog is valamikor, de nem hard Brexitre... SZVSZ
Hard Brexit hetek óta lóg a levegőben, a piac most érzi először azt, hogy ezzel vége, ha már Boris és Urshula is ezt mondja...Dax szépen lejött a sáv aljára, ennyi történt eddig. Ha hétfő reggel úgy indulunk, hogy tényleg hard brexit, akkor lemegyünk 13000 alá, ha csoda lesz és mégis megállapodnak, akkor vissza 13300 környéke, ez a tippem.
jól van,jól van,nekem se(lenne) jó,hiszen egy szem lánykám Angliában él,ahogy azt már hónapokkal ezelőtt beírtam egyszer...egyszerűbb lett volna ha maradnak EU-ban,így majd vízum stb!! ...ki tudja :-((
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?