Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX mondjuk nem úgy emelkedik ,mint gondoltam .Nem baj,csak meg ne álljon ! Amikor Dow esik olyan precízen leköveti,de mikor emelkedik,egy kicsit lustán megy utána.
Hasonlóképpen néz ki, mint a Dow.. Nekem most shortom (20 627) van, ezért igen nagy valószínűsége van egy emelkedésnek..
Amennyiben valami csoda folytán mégis esne, úgy 20 570 - 20 510 között bárhol megálhat pihenni.
Törölt felhasználó2017. 04. 04. 14:52
S&P -ről tud valaki értékelhető infót adni a délutáni időszakról?
Na, ugye, hogy szép longos volt a tegnapi nap? Kicsit nem figyelek oda és rögtön kényszerlikvidálnak. Milyen világ ez?
Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem forgattam a monitort?, vagy fejen állva kellett volna nézni a jegyzést?
Brrr...
ChessBrain
Kérlek, köszönd meg a nevemben saruman akkori munkáját
időnként hasznát vettem én is az általa mentett txt-adatoknak és soha nem tudtam megköszöni neki .
Köszi ha megteszed . Látom a másik helyen aktív most is. De nem akarok ott zavarni
2010-ig én is aktívan használtam a PETI, AMIBROKER
kombinációt! Egy nyaralás utáni guglizás során találtam rá Saruman oldalára, mert
valahonnan pótolni akartam a hiányzó napokat. Hasznos volt, hogy az adatok ott
szépen rendezetten a megfelelő formátumban álltak rendelkezésre, így nem
kellett vele további időt tölteni, hogy használni lehessen. A programmal még
ismerkedőknek ezenfelül volt leírás és egyéb hasznosságok.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?