Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én is örülök, hogy jött. Hajrá csajok! :D
"Máskor meg unatkozó tréderek b@sztatják egymást"
Nem 100%-ig mentség, de amennyi izgalmat mostanság a tőzsde nyújt... :$
Jó reggelt!
Bár semmi közöm hozzá, de a szakmai fejlődésed nem hiszem, hogy itt fog megtörténni. Ötleteket kaphatsz itt jót is, rosszat is. De magadnak kell utánajárnod az igazságnak, hogy mi működik és mi nem. Azt, hogy 1-sel, vagy 2-sel kezdődik a személyid, tök mindegy. Ha többet jársz ide, majd rájössz, hogy kiket érdemes olvasni és kiket csak átlapozni. Ha hagyod magad kibillenteni az egyensúlyodból, az csak a saját számlád csökkentésére vezet.
Csak egy vélemény volt :)
Te tényleg ennyire komolyan veszed a fórumozást? Ne tedd! Legalábbis a PF fóruma - kevés kivétellel - alkalmatlan erre. De úgy veszem észre, hogy máshol sem túl magas színvonalú az eszmecsere. Mindenhol a trollok uralkodnak. Jelen esetben kifogtad magadnak a topik házitrollját és komolyan vetted. :) Szakmaiságot ne várj tőle (tőlük, legalább 3-4 nickkel van jelen), de olykor nagyon szórakoztató tud lenni. Megbocsáss, de a szórakozáshoz, most Te nyújtottad az alapanyagot. ;)
A fórumokon az árfolyamokkal együtt változik a hangulat. Olykor megy a szakmaizás, nagyon jó ötleteket, linkeket
lehet kapni. Máskor meg unatkozó tréderek b@sztatják egymást. :)
Én örülök, hogy jöttél. Magam is a kevés női trader közé tartozom.
Most komolyan azt kéred számon, hogy egy őrült longban eltalálom e napra-hétre pontosan az esés idejét? :D Sztem ilyen igénnyel jósnőhöz fordulj, ne hozzám.
Amúgy a 7500-as ftse is várat magára, amit te jósolgattál akkoriban, 6700 hamarabb lett, pedig long trend lévén sokkal jobb esélyekkel indultál :)
Nem, ide a zöm kötekedni jár :PPPP
Na jó, azért talán nem a zöm :)
Mondjuk az általad emlegetett úriemberről én se hallottam soha, amivel valszeg mindenki így lehet, aki soha nem használt petit meg amibrokert. Én részvényeztem, certiztem, most meg cfd-zek, mellesleg a döntő zöm itt szintén cfd-zik, valszeg épp annyit mond nekik az amibroker, mint nekem: említés szintjén hallottam már róla, de nem tudom, mi az, pláne, h hogy működik, és kik foglalkoznak vele.
Azért veszem komolyan, mert szeretnék szakmailag fejlődni. De tegnap este rá kellett döbbennem, hogy a legtöbb kolléga nem a szakmai fejlődés miatt jár ide...
Sajnos van egy olyan tulajdonságom, hogy ha stressz hatása alatt vagyok, vagy ha fáradt vagyok, olyankor kétségbeejtő módon romlik a helyesirásom. A tegnap késő esti vita során sajnos mindkét zavaró tényező fennált. Ha koncentrálok, akkor nagyon jó helyesirással, nagyon jó mondatszerkesztéssel tudok irni, de nálam ez nem ösztönösen jön, hanem tudatosan oda kell rá figyelnem. A tegnapi vita során enyhén szólva agyilag szétestem a megdöbbenéstől, amikor annyian nekemtámadtak.
Egyébként a legnagyobb problémának nem a helyesirásomat találom, hanem azt, hogy tegnap lövésem se volt róla, hogy ezt az egész szituációt hogyan kezeljem. Személyes kudarcélményként fogtam fel, hogy ennyire elfajult a dolog, és nem tudtam konstruktivabban kezelni a helyzetet.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?