Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Mivel felszámolás lesz, a BET-ről törölni fogják. Egyszer csak jön majd egy BET döntés, hogy törlik, és utolsó kereskedési nap XY. Ez várható szerintem hamarosan. . Szerintem nem jó benne ragadni egy már nem kereskedhető cég rv-ében. Igazából már amiatt felfüggeszthették volna, mert régóta nincs kijelölt tanácsadó, ami az Xtend piacon ugye kötelező lenne… de nyilván nem akarják ezzel szivatni a befektetőket. De ha a BET törli a kereskedésből, akkor marad a számládon egy zrt részvény, nem tudod eladni, ki tudja, hogy meddig húzódik a felszámolási eljárás, stb. Ha kikerül a számládról, szerintem az már nem ETÜ adózás lesz. Végül milyen megtérülésre számítasz? Van vagyon, amit felosztanak majd a megmaradó részvényesek között a legvégén?
„A bíróság az adós gazdálkodó szervezet fizetésképtelenségét megállapítja, és felszámolását főeljárásként elrendeli.” A végzés még nem jogerős, a Társaság ugyanakkor nem tervez fellebbezést benyújtani a döntéssel szemben. Jogos, de erősen ráutaló magatartás.
A CyBERG Corp. Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (cégjegyzékszám: 01-10-140303;
székhely: 1051 Budapest, József nádor tér 5-6. földszint 1.; a továbbiakban: „Társaság”) értesíti
a befektetőket, hogy:
A Társaság a mai napon átvette a Fővárosi Törvényszék 50.Fpk.5.686/2023/6. számú végzését,
amelyben az adós kérelmére indult felszámolási eljárásban a Fővárosi Törvényszék az alábbiak
szerint rendelkezett:
„A bíróság az adós gazdálkodó szervezet fizetésképtelenségét megállapítja, és felszámolását
főeljárásként elrendeli.”
A végzés még nem jogerős, a Társaság ugyanakkor nem tervez fellebbezést benyújtani a
döntéssel szemben. A végzés jogerőre emelkedéséről a Társaság haladéktalanul tájékoztatja
befektetőit.
Budapest, 2023. június 16.
CyBERG Corp. Nyrt. k.o.
"
A vezérigazgatói tisztséget Rózsa Balázs (lakcím: 2096 Üröm, Róka köz 3.) látja el. " Üröm az örömben, hogy előbb-utóbb minden róka baját ellátják.
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.