Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Az eladói oldal jól néz ki. Ha valaki meghúzni 1800-ig, ami pár 100 darabbal megtehető, akkor a BÉT legnagyobb emelkedését csinálná meg. ( 1200-ról kiállt a 3000dbos eladó )
A csődöt árazzák? 900-on sem nagyon veszik. Kajahu bezárt. Az élelmesebbek váltottak kiszállításra. Már csak abban lehet bízni, hogy az app fejlesztésben szerzett tapasztalatnak találnak piacot.
En 1200 folott kicsivel dobtam ezt is, meg egyebkent minden mas reszveny longomat is. OTP-ben Bux-ban meg short voltam, de kicsit koran visszavettem. Armageddon jon. Ezek a kis cegek meg vagy talpon maradnak vagy nem.
Az a baj, hogy pozitívan látom a cég kilátásait és ezért inkább veszegetem ... Nem biztos, hogy az én hozzáállásom a nyerő ilyen zűrös időszakban, lehet, hogy te tetted jól, hogy dobtad 750 körül (750-en már veszegettem belőle. Nyomdát is korán kezdten el venni, panny-t is. )
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.