Köszönöm! Nekem sem ez a céláram Csepelben, így alkalom adtán visszajövök a vonatra. Ne gondold, hogy olyan rosszul döntöttél, sőt. Mindennek megvan az előnye és hátránya. Lehet, nekem zsebben a pénz, viszont nekem újra gondolkodni kell, hol szállok fel majd, ami nagyobb kockázatot jelent. Ottóka feltétlen tartás nekem is. Boldog névnapot, pedig még nincs is péntek, László! :D
Köszönöm kolléga! Gsparkot nézegetem és olvasgatok a témában, még ezen az árszinten is megérheti venni, simán lehet 5000, annak ellenére, hogy a ficánkolós részvényeket szeretem, gondolkodom rajta. Csepelben ugyanott ugrom majd vissza, ahol Te. :D
Szia Lastdeposit! Gratulálok a nyerődhöz, külön köszönet az őszinteségedért. Te legalább nem vetítesz össze-vissza. Zsebre tetted a nyerőt, az a biztos. Én még várok, mert nem ez a céláram. Lehet, hogy lemásolja az előző kört, és visszamegy 700-800-ig, de lehet, hogy, mindenki erre számít, és pont ezért elmarad a visszaesés. Utólag kiderül, de annak már nincs értelme, hogy mi lett volna ha...Nekem is nagyon fájt, hogy 550-es átlagommal nem adtam el az előző körben, de az még jobban fájna, ha kimaradnék egy nagy menetből. Nem biztos, hogy én a tartással jól döntöttem, csak a véleményemet írtam le. Jó kereskedést, és hajrá OTT1 is!:)
Milliárdokkal szórja meg az MNB a bankokat,azt igen szorjon ide is
Törölt felhasználó2017. 08. 07. 19:18
itt az összefüggések putyinhoz és orbánhoz vezethetnek,nem véletlen a teljes hirzárlat és elbizonytalanitás ,az jár jol vagy rosszul akinek van részvénye mert vagy nem tudja eladni,vagy nem tud venni,hir után.
Törölt felhasználó2017. 08. 07. 19:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
és egyébként miért ne kapná meg,hiszen minden át lett nézve hitelbirálok rendben találták,az is sokáihg ment ,ez is sokáig megy aztán aláirják kész aztán elfelejti mindenki a három év tötymörgést
Törölt felhasználó2017. 08. 07. 19:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
ezt eltalálta,itt ugy vagyunk mint konzumban,ott is 20 ft on de még 60 ft on mi volt fröcsöges.aztán jött lörinc és azért lett fröcsögés.
CSEPEL