Úgy értettem ha ott leszünk hír nélkül az ám a speka :)
Törölt felhasználó2017. 08. 07. 17:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
igy van ha hitel megvan és aki nem dobta ráülhet a papirjára,mert biztos hogy 4500ft,késöbb 7000 ft 100 % de csak hitel után,de ha nem lesz hitel,akkor sem döl össze a csepel mert máshogfy megoldják.persze esés nyilván lesz még nem lesz uj alternativa
HIR UTÁN BIZTOS NEM viszont ha kitudodott a hir ,mert konzumban is az volt akkor ,nem is biztos hogy beesik a héten de késöbb sem,miértne,tudja valaki mi lesz nem-
Törölt felhasználó2017. 08. 07. 17:19
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 08. 07. 17:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
sajnos én azért dobtam konzumot mert csepelben hittem nagyon,ez egy éve volt,és mészáros bejött,nem volt vevö csepelben és eldobni sem mertem hir miatt,hát ráfáztam rendesen,ugyhogy csak 2 misi nyereségem volt konzumban és nem 20 misi vagy több.de még élek ez a lényeg.és mindig és örökké élni szeretnék.és ez nem vicc volt .nem a pénz számit hanem az élet,az az embernek a minden,keresse meg mindenki az öröklét titkát ami nem titok hanem az IGAZSÁG.ABD-RU-SHIN.
holnap biztos limit re felszurják.kevés zsozsoval és aztán ,tömés? nem biztos,mert lehet péntekig tartják a nagyok mert itt már vannak nagyobbak,egy páran,
CSEPEL