Nem tudom a Rábánál mennyi az egy részvényre jutó vagyon értéke. A Csepel könyv szerinti vagyonát rávetítem egy részvényre, akkor 740,- Ft-ot kapok. És akkor hol van még a cég érték, a jövőbeni profit stb.?
Q2 sajnos elég gyenge volt. Az még nem támasztja alá a 400 feletti árfolyamot szvsz. Rábánál is jönnek a jó hírek és meg lehet nézni, hogy hol tart az árfolyama, ma is névérték felénél is kevesebbért adták-vették a nap elején.
Ez így van, de most azért van némi zavar is az erőben mindenhol, így nem csak ez esett. Ennek meg könnyen oda lehet vágni.
A Booklinet én is sajnáltam, de azért eget rengető dolgok ott nem történtek, csupán valamennyire plusszos lett. Itt a forgalom több mint duplája lett, a nyereség meg többszöröződött tavaly.
Az első félév után a forgalmuk kevesebb volt, második félévben jönnek majd a projektek számlázásai. Az pedig megjegyzendő, hogy a fedezetük is duplája, mint tavaly ilyenkor és a kapacitást sem a habokra növelték idén.
Én így látom, más meg bizonyára másképp, hogy így beadja.
Ilyenkor az ember arra gondol, maga a cég is tehet arról, hogy ez megtörténhet. Más megközelítésben, aki venni akart belőle az megtette és várja a kisebb csodát. Még régebben írtam, hogy a Bookline szindróma utolérheti ezt a papírt is. Mióta vannak események a cég háza táján, a kutyát sem nagyon érdekli a részvény, kereskedni is alig lehet vele.
CSEPEL