A jelentés nagyon jó csak sunyin tálalták.
A cég húzóereje az Excel Csepel, mégis csak mellékmondatokban említik.
az áruk állománya 2850 %-al nőtt
a saját tőke állomány 90 %-al nőtt
az export értékesítés árbevétele pedig 207,27 %-os növekedést mutat
Szóval lehet mazsolázni.
Szerintem is teljesen rendben van a jelentés, a második félévben már látható lesz az új projektek bevétele is!
És gyanítom lesznek még újabb megrendelések is.
Törölt felhasználó2011. 08. 29. 14:25
Dől a lé!
A csoportban meghatározó szerepet játszik a termelő (gépgyártó) leányvállalat. Ez a vállalat
árbevételét a válság évei alatt is növelni tudta létszámát megtartotta, sőt növelte. A cég 2011. I.
féléves árbevétele 760 millió forint volt. Az év második felében az árbevétel várhatóan magasabb
lesz. A cég jelenleg is több milliárd forint értékű megrendelés-állománnyal rendelkezik.
A termelő (gépgyártó) leányvállalat jelenleg hosszú átfutási idejű berendezéseket gyárt, melynek
árbevételei csak 2011. év végén, vagy csak 2012. év elején fognak jelentkezni. Ezen termékek
megrendelései nagy értékű LC-kel biztosítottak.
hát akkor vedd meg! Én már jól bevásároltam 550-nél is, de vettem 450-nél is. Szóval ha olcsó 500-ért vedd meg. ha nem veszitek meg, akkor még azt gondolhatnám hogy ti vagytok az eladók... és csak nyerészkedtek...
igen, ha itt be akarsz vásárolni akkor szinte az egész eladói könyvet ki kell venned
80 db-os eladónk nagyon izgága, nem tudja, hogy hova tegye az árat
először 486 azután rájött, hogy közelébe nincsen eladó így betette 499-re, most levitte 496-ra, hogy ő legyen a legalacsonyabb, szegény azzal a 80 darabbal....
CSEPEL