A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Most már rendben, köszönöm. Elég ha ott gonfanon_baucent kolléga iskoláz ki. Ha jól étrelmeztem, ő személyes tapasztalattal rendelkezik a coinok használatával, nem úgy mint te, a szuper szakértő örök hodler.
Törölt felhasználó2019. 08. 07. 12:46
2
milliárd dolláros bevételre tett szert Észak-Korea abból, hogy
kriptotőzsdéket, pénzintézeteket fosztogatott, vírusokat terjesztett
online - áll egy titkos ENSZ-jelentésben, melyet a Reuters szemlézett. Nemcsak a bankoknak van miért félniük: Észak-Korea az ENSZ szerint
mintegy 571 millió dollárt lopott el ázsiai kriptotőzsdéktől 2017
januárja és 2018 szeptembere közt.
-szerintem sokan nem is sejtik, hogy kifosztották. Boldogan üldögél és hiszi, hogy jó helyen van a pénze addig, amíg a tőzsde csődöt jelent.
Méghogy akadémia! Képzeld el, mikor már csak ilyenekre tudnak hivatkozni! Ez ugyan olyan, mint az én konditerem bérletem. Mivel járok focizni, részt vettem a sportbálon is, ahol a tombolán nyertem. Nincs szavatossági idő, nem rolmik meg, nem jár le és mivel soha nem voltam még ott, így hosszútávú befektetésként a fiók mélyén lapul. Ez az igazi menekülő valuta, 12 belépést biztosít, ha esik, ha szakad, válság ide, fellendülés oda. Csak meg ne szüntessék, mert akkor nincs reklámáció. De satoshi sem fogad el ilyesmit, nincs jogorvoslat.
A memóriád javításra szorul. Hol írtam én, hogy a kódba bele ledet nyúlni? Déneske! Én azt írtam, hogy a BTC lácon bármennyi tranzakciót megcsinálhatnak, csak azért, hogy jól mutasson és bemutathassák, micsoda közkedvelt és folyamatosan növekszik a népszerűsége. Nem szidom az akadémiát, de összeollózni az angol cikkeket és google fordítóval közhírré tenni, nem nagy tudomány.
Na most már csak ide tudsz hazudozni. Szidja az akadémiát a vén fejed amikor olyanokat leírsz hogy bele lehet nyúlni a kódba bármikor. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Azért kell amit már leírtak neked itt úgy 20*. Minek válaszoljak rá ha nem fogod fel amit mondanak neked? Amúgy meg szeretnek pörgetni aztán? Fáj az neked? A legnagyobb huncutkodó te lehetsz, látom imádod. Előkerült már Bravo magazin? 🤗 Vagy valami NDKs hasonló?
Akkor minek kell megpörgetni 5-10-szert naponta az egész mennyiséget? Talán pumpálnak valamit? Ha egy egy nap 30 milliárdos forgalmat is elér, annyit kell beütni a gépbe és jut mindenkinek. Vagy mégsincs annyi fedezet? Ha el akarom adni a BTC-met és azzal fizetek, akkor az nem fedezet? Ez a bizonyíték a pumpálásra a cégen belül. Így csak az árkülönbözetet kell fedezniük, amit a cégen kívüli beugrálók busásan fedeznek. Micsoda életszerű, hogy dollárért veszek tethert, majd veszek belőle bitcoint, azután visszaváltom és újra dollárt veszek a tetheremért. Főleg úgy, hogy ez menne közvetítő nélkül is. Van benne valami huncutság, az biztos.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046