A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Elfogadom rendezett visszavonulásnak a kínos felsülésedet. Ilyen ez dédike, ha valaki még azt sem érti, hogy mit kérdez. . Kérd meg variansz Csabát, hátha segít.
Hogy te milyen hülye állat vagy akár 5. ler lakásra is átszámolható. Vagy mi a szart akartál kihozni belőle? Pár tonna búzáért is eladható. De hogy nem fogom kiszámolni neked az fix. Mindennek mindenhez képest van egy aránya egy ára. Mi a bánatot nem értesz ezen te szerencsétlen?
Te vetetted fel a btc aranyra való becserélhetőségét váltódeviza hiányában, de fogalmad sincs h. dollár nélkül ez hogyan is működne. . Nos, ma is tanultál valami hasznosat. Nem várom tőled, hogy megköszönd a leckét, mert ahhoz némi intelligencia is kellene.
Tőlem Dénesezhetsz, nem zavar, csak tudnám kivel kevertek össze te az Atyaúristen és Mr. 2 dollár? Van vezetéknevem is? Megtudhatom? Mert így nem tudok bemutatkozni..😅 Számold ki, hogy mennyit adnék érte, amennyit ér jelenleg, sajna annyit nem érsz nekem hogy ki is számoljam. Bocs.
Mondtam már, amíg nem rakétázza szét magát, addig értéktároló lesz, sztem sincs motiváció az eladására hosszabb távon. Kivétel aki hazautal más országba, az ahogy utal vissza is váltja és feléli. De ez így ugye nem btcben való költés. Amíg nem stabilizálódik nagyjából egy nagyságrendekkel magasabb árfolyamon addig inkább értéktároló lesz mint fizetési eszköz. Rövid távon rizikós tartani, hosszabb távon sztem ajánlott. Na elmondod ki az a Dénes akivel huncutkodsz? 😀
Nem izgatom magam mert nincs miert, az se az en problemam, hogy a penzugyi rendszer mukodesevel es tortenetevel sem vagy tisztaban. Szerintem azert nem artana azert az alapokkal megismerkedni, mielott bele vau-vau... ;)
Tehát abban egyetértünk, hogy a pénzt költeni kell? Akkor most mi legyen a bitcoinnal? Akik zsákolják ellene dolgoznak? Japánban már jó ideje (majdnem 1,5 éve) elfogadott fizetőeszköz a bitcoin, mégsem hoz megváltást. Közben jelentem , többször is oda, vissza átléptük a 6000-es szintet.
Mondjuk neked kevésbé idegesítő a stílusod mint neki, kevésbé tudálékosan Okoska törp módjára adod elő magadat és a butaságaid. 😀 De a mondanivalótok hasonlóan ferdítés, hazugság, úgy általában.
Csak azt állítottad hogy az aranynak dollár nélkül nincs értéke, hiába hazudsz ezt írtad. Ki az a Dénes te tudod? Mondd már el, keresztény dolog lenne.😂 Idézz a műkedvelő kérdéseim közül melyik zavar téged? Vagy az zavar, hogy én értem amit ír te pedig zokni vagy a témához?
Megtévesztések..pl. a legnagyobb ilyen a bch hu nagyobb blokk meg, meg gyorsabban képződő blokkok. Egy ideig ez oké, de nem megoldás, mert a végtelenségig nem emelhetik a blokk nagyságát ha mégis az a decent ellen hatna, mert kevesen tudnák futtatni az egész láncot, de valszeg a céljuk ez is..A blokkidő csökkentés meg egy szint után a biztonság rovására menne meg megint a tárolhatóságot növelné. Nem ethereum meg ilyenekről beszélek mert az valóban más, hanem a sok kis szarról.
Hol írtam azt, hogy fordítva kötötték a dollárt az aranyhoz? Tudod idézni, Dénes? . A variansz Csabának feltett csacsi, műkedvelő kérdéseid alapján egyébként nem is csoda, hogy egyszerű bővített mondatok adekvát értelmezésével is sorozatosan meggyűlik a bajod. . Engem ez nem zavar, nem kell rögtön ellenkezned.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046