A németekkel is van egyezmény, tehát minket magyarokat elvileg nem érintene de sajnos gyakran túlbuzgok, és gyakran az összeg miatt nem éri meg utánajárni.Amúgy még 2011 ben 20% volt csak a menekültek miatt emelték fel.(Na tessék megint ezek a köcsögök:))
2,2% oszti itt is van. Az ML-papírokat idén még megtépik szerintem előbb-utóbb, akkor a CIG-ben is lesz egy 10-15% hozam, + a 2% oszti, és ez mondjuk megtörténik őszig, és utána vehetsz Uniqát belőle :))
https://www.portfolio.hu/gazdasag/tenyleg-kilora-megveszik-europat-a-kinaiak.283210.html azért elég alattomosan csinálják, megosztóak. A végén uralni fogják az egész piacot. az nekünk jó. vagy mégsem? "
Az
ázsiai befektetések már az Európai Unión belül is megkongatták a
vészharangot, hiszen a kontinens keleti részén kulcsfontosságú
infrastruktúrába fektettek be a kínaiak, míg Nyugat-Európában elsősorban
technológiai cégek vonzottak friss tőkét a Távol-Keletről. Európa
vezetői, köztük Angela Merkel és Emmanuel Macron már felvetette, hogy
gátat kellene szabni a kínai terjeszkedésnek, az EU perifériáján azonban
ez ellenállásba ütközik."
Azért szerintem nem annyira jóvétel.Az Aegon odakint féláron forog.Ez pedig 3xkönyvértéken.Jómagam Uniqa-t vettem.Felveszem az 5,5%-osztalékot júniusban,jövöre meg a 6%-t.Plussz az árfolyamemelkedés.A 16-18% simán megvan 13hónap alatt.A cig ezen az áron halott téma.
Felejtős szerintem. Ha jönne egy jó akvizíció, biztosítót vennék, akkor talán. Amúgy szerintem az 500 is elég küzdős lesz, hogy elérje idén a papír. De ez nem baj, 10-15% is jó hozam a 8 hónapra. Akinek van pénze most szerintem jó vétel, esésben kisebbet esik, biztonsági papírnak jó, többszörözésre nem ez való. R 445, Opus mutatja a piros irányt sajnos.
CIGPANNONIA kitartók