Pentekre a zaro tippem 482ft,kicsit optimista tipp de miert ne:-)Fibo 0.236-467.7ft ezt kellene atvinnunk es szabad az ut felfele. https://invst.ly/79a-g
Kis lepesekkel haladunk a kibocsajtasi arfolyam fele. Viszont mar nagyon itt lenne az ideje egy nagyobb lepesnek is :-) Az utobbi idoszak nem volt valami esemenydus en varok itt meg 1-2 nagyobb bejelentest a kozeljovoben. Konzum felol se jott meg semmi MNB lehetne gyorsabb is.
Ezt a papírt ismerem (annyira nem történik benne semmi:))), a többit nem annyira, nem tudom mi a reális mozgásuk. Nem sürgős, ha hetente, kéthetente keresek vele 10-15000 Ft-ot, az pont jó kis lélekerősítésnek. A strat. pakkal még mínuszban vagyok.
Múlt héten arra álltam be, ezért vettem 457-en, és beadtam 478 kiszállóra. Lecsapták az árfolyamot 440-ig. Így gondoltam szűkítek kicsit a résen. És mivel úgyis napira szánom, ha nem kapok 449-ért, akkor majdcsak kapok 453-ért, ha akörül mozog... nem bánnám, ha megint felugrana 476-ig végre.
Ez jó taktika, sáv teteje szerintem 476, 469 óvatos kiszálló, talán korai de az a biztos. Bár akkor már 469,5 :) Nem teljesen egyértelmű, hol van a sáv alja, lehet nem kapsz 449-ért újra, persze ezért nem is kereskedek benne. Szerintem 455-475 között fog mozogni, de nem játszom meg, csak a stratégiai pakk maradt.
Simán hintáztathatná a robi segítségével a 480-450 közötti sávban is, és szépen tudna rajta keresni, pár ezres pakkokkal, mivel ő határozza meg úgyis a mozgást.
Egyetértek. Ezen gondolkodtam, hogy kinek az érdeke, és mi van mögötte, hogy ennyire lenyomva tartják az árfolyamot gyak. 4 hónapja. És közben még új beültető/beetető felhúzás sem volt. Amikor vettem játszós pakkot napizni, akkor azzal számoltam, hogy pillanatok alatt ott lesz 475 körül. Ennek egy hete van. Most inkább lejjebb álltam vele, betettem eladásra 469-re. menjen el kisebb nyerővel, aztán beállok vele lejjebb vételre, mondjuk 449-re :)
CIGPANNONIA kitartók