egyetértek, év elején 488 volt a CIG, azóta jött egy jó gyj, Konzum jóváhagyva, 2/3 lett a választásokon, és 461. Feel Alterával óvatosan szvsz, nem akarom a másikba írni, de CIG-nél is az járt jól aki ML előtt bevásárolt, akik utána azok jó része azóta is várja a kiolvadást... én is lehet veszek reggel de kaszinó teljesen.
azt nem értem h miért olyan fontos minden kisbüfit kirázni minden ml-ből minden eszközzel, nem tudom megérteni h miért, cigben is amit leművelnek úgy összességébe, de ami appba is megy, de aki pl opit vett 700 fölött, nem értem...ne mondja nekem senki h egy 2/3-mad után ez volt várható v ez egy kicsit is reális...
Alapvetően azért be volt árazva az MNB hír, BUX hangulata se volt túl jó, ehhez képest szép ez is, jó lett volna ha a 467-et megtartja, de úgy látszik még várnunk kell. 1 hónap múlva már a számlán lesz az oszti is talán :) Ez a 476-480 zóna már 4. v 5. alkalommal fordította le.
És baromi nehéz elképzelni, hogy ez miért jó így nekik, hónapokon keresztül ezt játszani. Ráadásul ez most rosszul is esik, mert 2 Ft-on múlott, hogy napiban meglegyen egy kis nyerő. Délelőtt már nem voltam gép előtt, nem tudtam lejjebb korrigálni, mint ahogy tegnap betettem eladásra, utána meg már nem volt mire korrigálni. Balu legalább örülhet egy kis aprónak. Az érzése megvan.
CIGPANNONIA kitartók