vétel 165 ,elad 485 vissza 380 körül elad 415-471 körül többször,persze ehhez csak a szerencse szükséges.és évekig tartottam appeninnt ,az elsö nagy felhúzásban dobtam tavaly előtt szépt,egy évig várok akkor most abbahagyom a befektetősdit,ugyan nyerőben adtam akkor boldogan de a kitartás 5-szörözte volna a pénzem.ezért is tartást javaslok jó vételek esetén
Bizom benne,hogy innen mar felfele vezet az ut:-) nem igazan latok eladoi nyomast mostanaban. Inkabb azt latom,hogy ovatos vetelek vannak.Jo lenne,ha kicsit felborogne a BET.
471 második pakk eladás akkor jó döntés volt.immár 565 az eladási átlagáram eddig,most venném vissza 385 ön. vagy -vagy, meglátjuk, ha elszáll hát legyen.
Lezúzták 460-ra :) Az a baj a jutalékot se termeli ki, ez így esélytelen. Opusban próbálj napizni, ott sokan várjak a leszakadást 718 alá, de csak nem akar lemenni, cserébe időnként elrántják 730-740-ig, bár most ott is kisebb a mozgás, már lassan annyit mozognak legfeljebb az ML-ek mint a blue-k.
A választásokig legalább 10-15 Ft-okat lehetett benne napizni (persze kellő türelemmel, és nem minden nap), de ez h 9:47-kor még kötés se volt tényleg egy vicc. Bár nyerőben vagyok vele és ráérek de nem jó jel, hogy ennyire nincs forgalom. Nem tudom, mi mozdítaná ki innen a papírt, talán egy Konzum-rally.
CIGPANNONIA kitartók