Persze benne van a pakliban amennyiben folytatodik a negativ hangulat es a tobbi ML papir a jovo heten csokken tovabb.440ft-420ft https://invst.ly/78dgv
Tudom, hogy logikus a réstöltés TA alapon, de egyszerűen nem hiszem el h ilyen egyszerű lenne... Vagy az lesz a meglepi, hogy nem megy le, vagy az, hogy bőven lejjebb lezúzzák... 643tól van a rés, ott választások előtt. Nekem az se logikus, hogy nyomhatnák le oda, ahol választások előtt volt, ennyire nem számít a 2/3? De persze lehet rossz logika.. Tanulság hogy ML papírokat adni-venni kell, tartani nincs értelme. Bár nekem is ez volt a terv, de Opust csak 850 felett akartam adni :)
egyébként ha az Opus megy lejjebb, akkor a CIG is, a réstöltés a 4 ML-ben azt jelentené, hogy a CIG is meglátogatja a 420-at is akár, szóval ne menjen lejjebb az Opus már :)
Végre egy értelmes lépés Tőled! mióta mondom h ne 2 papírban ülj :) Végül én is Opust vettem inkább, sajnos már 682-n, nem az alján, de 451-454 közti CIG nem volt olyan vonzó. Ha jelenleg úgyis az Opi dönti el az irányt... Feel szerintem is megy lejjebb az Opus de én 15 Ft-onként veszem és most így jött ki, tudom nem logikus, de az Opust valahogy sose érzem, hol az alja, mindig meglepnek.
Valaki könyvet be tud tenni? Gondolkozom egy kis vételen, nem tudom piacin vegyek-e... Érdekes ez a korrekció, gondolom az Opus húzza le, de sok oka nincs... van 4 éve a fidesznek, ML-ekbe beragadni most nem tragédia szvsz... :)
CIGPANNONIA kitartók