Sot itt van a nyilatkozat Kozep es Kelet Europaban nem csak Magyarorszagon ez a partnerseg tobb ennel. Dr. Gabriella Kádár, CEO of CIG, introduced the corporate information during the talks, and expressed his pleasure in signing the strategic cooperation agreement with China Re Group to establish a partnership of mutual trust and benefit in providing local insurance services to Chinese customers in Central and Eastern Europe. CIG has always been committed to expanding overseas market. Under the background of growing economic and trade cooperation between China and Hungary, CIG is looking forward to exploring more extensive and in-depth cooperation with China Re Group.
Kisbüfikre, spekákra gondoltam elsősorban, de akár alapkezelőkre is. pl ha vkinek friss tőkéje érkezik, és ML-t akar venni, akkor már 5 papírból választhat. De eddig se a CIG volt a legmenőbb ML papír, szóval lehet nem sokat befolyásol. duplázni szerintem se fog, sőt.
Mire gondolsz pontosan, milyen tőkét szív el CIG elől? A tőzsdei kisbüfikre, alapkezelőkre gondolsz, vagy a cégekbe fektető piaci szereplőkre, beruházókra? - A 4IG rally-n túl vagyunk április elejével - drága a részvény darabára a kisbüfiknek - Mostantól duplázódna még?! Egy biztosítói részvény nagyobb alapkezelőknek egy volatilis piacon jobb, mint lufikban ugrálni. De lehet, hogy csak én nem értem mire gondoltál.
az igaz, csak benne van a visszaesés is, ez egy esetleges medve piaccal együtt durva lehet, nekem most kockázatos. Vagy csak én lettem túl óvatos. De 5fős lesz a család innentől, most oda fog menni a friss tőke, ez nem jó hír a CIG-nek sajnos.
Igen, újra, újabb tanulópénz. Van minek örülni azért, könyv vételi oldala is erős, bár eladó is van bőven, egyensúly ezen a szinten, már ennek is örülni kell.
CIGPANNONIA kitartók