Kozben napos charton alakul valami a Macd is lassan veteli jelzest mutat.Igaz a forgalom nem az igazi talan holnap atvihetjuk a bollinger szalag kozepet 445ft. https://invst.ly/7nsei
Persze, bármi lehet én nem néztem utána semminek, csak okoskodok. Lehet ők írtak minden állami projektet eddig, a fene tudja, azt nem vihetik el. ha egy HU-GO főprogramozó el akar menni, akkor biztosan rászáll a belső elhárítás. :) (nem tudom, hogy ők írták, csak beírtam)
Ez nem igy mukodik a mai uzleti vilagban Magyarorszagon :-) minden informatikus ott marad es szepen minden megy tovabb. Megmondtak kell a ceg ennyi,jonnek a nagy allami beruhazasok ,viszont ezt csak ugy kapjak meg ha a tulajdonosi szerkezet valtozik.Minden megy tovabb:-)
Hát, jól bedobták a pletykát, hogy jól ki tudjanak szállni. Ügyes. Namost, ha egy IT cégből a management kiszáll, akkor viszi magával a tudást és esetleg a szerződéseket is a lejátruk után. És ebben az IT hiányos világban lehet a főbb programozókat is ! Ha nincs konkrétan ML projekt, akkor ez a cég sorvadni fog, viszont állami megbízás lehet kilátásban ! Csak azt nem értem miért szállt ki minden tulajdonos. Gyanús !
Dr. Móricz Gábor - a Társaság 100%-os leányvállalatának, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. Felügyelőbizottságának elnöke - CIGPANNONIA törzsrészvényeinek darabszáma 52.312 darabbal növekedett, így összesen 4.680.210 darab CIGPANNONIA törzsrészvénnyel rendelkezik.
A Dr. Móricz Gáborral szoros kapcsolatban álló Kaptár Befektetési Zrt. törzsrészvényeinek darabszáma a kamatozó részvények átalakítását követően 750.148 darabbal emelkedett, azaz összesen 3.715.148 darab törzsrészvénnyel rendelkezik. A Kaptár Zrt. 53,79%-os tulajdonában álló GridLogic Informatikai Zrt. részvényeinek száma változatlan, 1.211.000 darab törzsrészvénnyel rendelkezik.
CIGPANNONIA kitartók