ez meglepő volt, előbb vki betett 6600-at, de már azt is 17:04-kor, utsó pillanatban, aztán 467-re is pakolt vki pár százat, és utána jött még vevő, nagyon utsó másodpercekre hagyták.
Egyébként igen -én is szeretem- amióta követem azt látom, hogy egy stabil papír, amibe békeidőben érdemes fektetni, rosszul soha nem jártam még vele személy szerint.
Egész szép forgalmat szedett össze ebben a nagy várakozós oldalazásban. ha lenne kicsit nagyobb kilengés az alja és teteje között (vagy 15 Ft-nyi), simán napizható lenne.
Vihar előtti csend van. Azért azt nézem, hogy az utóbbi 1-1,5 hétben erősen szűkült a 2 oldal, már alig van mozgástér, vevő is lenne, ezért tudtak bele-belekapni a robikba is. Csak nem mindegy, hogy tűzijáték lesz, vagy rohadt nagy földrengés.. Feel nyerőjéhez képest én kispálya leszek, de ha az én tippem jönne be, becsszó jöhetsz vacsizni :D Amúgy igen: nagyon legyakták most az egész BÉT-et (is), ahhoz képest most a CIg igen izmos, emelkedik, van forgalom, van várakozás. És ha ennyire várod, holnap meglesz a történés is sztem. Vmerre.
CIGPANNONIA kitartók