Csutortokon en is tudok meg venni de meg nem dontottem el milyen aranyban osztom meg a penzt. Lehet csak 4IG veszek vagy megosztom 50% Cig vetel is lesz.
én arra leszek kíváncsi, a gyj napján mi lesz, akkor is maradnak-e a dugók, addig már rá se nézek, eddig csak azért nézegettem h vegyek-e még. 442-n kellett volna de akkor lentebb vártam, ez van.
ez az :) bármi is a cél szarul csinálják, ezért írtam h többszereplős, szerintem nincs cél... ha lent akarnák tartani akkor amikor a robi kiáll 1-2k-t elég lenne rádobni és aztán betenni a 17k-s dugót és ott állnánk 440-445 között. aztán robi amikor beáll újra még ő is akadályozná az emelkedést.kiderül, réstöltés így nem lesz azért csipegettem bele ma.
De ez így csak iszapbirkózás. Lenyomni sikerült ezzel (meg azzal, hogy a kisbüfik java részét kirázták) valamennyire, de egy füst alatt a kereskedést is lenullázták, ezért nem megy semerre most az árfolyam. Szó szerint ledugózták.
Igazad van csak meg kell nezni az utobbi napokban szinte 0 volt a forgalom.Mi ertelme van ilyenkor egyben betenni ekkora pakkokat.Valoszinuleg azert,hogy ne tudjon emelkedni.Igaz vevo sincsen....
akkor se egyben tennék be 15-18k-kat, hanem mondjuk 1k-s pakkokban, vagy a gyj utáni meghúzásban, máris jobban vennék pl. nekem ez volt a tippem h le akarja nyomni az árfolyamot a dugókkal, de támasztják is, lehet többszereplős a történet, meg a robi is biztos bekavar, most elbizonytalanodtam.
Szép nagyra híztak. De ki tudja, hol vette? lehet, hogy mondjuk 200-on. Ha így lenne, énis eladnám, besöpörném a biztos nyerőt, aztán ha forgalommal kitör, esetleg vennék újra.
Erre most mar tenyleg nagyon kivancsi vagyok,hogy lesz e valami bejelentes a kozeljovoben. Direkt tartjak itt ezert az arfolyamot vagy tenyleg ennyi van csak benne. Nekem ez olyan ful kontrolaltnak tunik.
Újabb pörgős napnak nézünk elébe. Az agyanúm, hogy aki akart az már bevásárolt az osztalékért... És hát a 10 Ft nem egy akkora mágneses összeg amiért még tülekednének a mára teljesen kiábrándult kisbüfik. De ne legyen igazam
Május 28-ig kell tartani az osztalékhoz Május 24-ig teszi közzé a Konzum a pontos határozati javaslatokat, abból majd kiderül, hogy pontosan mennyiért akarnak srv-t venni, az érdekes lesz pl. ez jöhet bármikor...
Elképzelhető,hogy a konzumos apportok után amiket áttesznek az Opusba,azért,hogy annak az értéke menjen fell?? Hisz akkor a konzumba nem marad semmi,mert addigra az Opusba tett át mendent..Akkor az Opus értéke ugrik meg nagyon nem a konzumé nem srácok?
A Konzum ügylet már lezárult. A Konzum befizette a 8,2 mdft-ot, a CIG megvette a Konzum részvényeket és május 8-án a cégbíróság bejegyezte a tőkeemelést.
CIGPANNONIA kitartók