Én is megfutottam idén a szép köreimet CIG és OTT papírokban és a pozitív szaldómmal abszolute elégedett vagyok. Sőt, CIG-ben csak az utóbbi 3 hétben 3 kellemes köröm is volt. Ettől függetlenül addig felejtős számomra a papír amíg nem lesz ismét kellemes beszálló vagy innen el nem indul konkrét funda adatok alapján. Ahhoz régi motoros vagyok hogy ilyen "közös együttműködés lesz" mondatokra nagyobb pénzt tartsak benne. Majd ha jön a konkrét akkor beszállok vagy ha megint felkapják a spekák akkor DT és csók. Addig pedig termeljen máshol a cash. Lehet hogy e miatt maradi vagyok de engem megnyugtat az egyenlegem alakulása :)
Már bocs,e ez úgy marhaság ahogy van. Mindenkinek egyéni joga és választása h miylen technika mentén tőzsdézik,vagy kockáztatja a pénzét. Van aki beleül egy papírba,és vár még akkor is,h közben kirügyezik a feneke a várakozástól,és más papírban közben kb duplázhatott volna. Van aki pedig trendkövető és oda fektet be,ahol a gyors emelkedés potenciálját véli. Ki az egyiket véli hasznosabbnak,ki a másikat. Egyéni döntés. Viszont egyik tipusú technikát alkalmazónak a másikat leszólni nem egy igazán kultúr dolog.
Az elmúlt egy hetet nézve nem szívesen lennék poziban :) Idén sok kellemes időszak volt a papírban , jól kerestem vele, de most felejtős egy időre ..... A legutolsó jó időszak 300-315 között volt .... A forró pénz itt is megjelent -:) , és még csak egy része távozott , nem tudni mennyi az aki beragadt .... Rendkívül káros folyamat , és ha ezek majd menekülőre fogják ..... hm ...
Ez nem teljesen igaz, én viccelődtem. Az egyetlen alulàrazott, valamire való papír a béten. Nem a mostani 2 napból kell kiindulni, a trendet kell nézni. Az, hogy úgy mozog ahogy.. ez nem Opus. Én rengeteget kerestem az éven ciggel, én szeretem. Csak mostanàban napizok, nem tartom.
Akár azt is mondhattad volna,h papír nem jó,de legalább szar...-) Többen elvannak ájulva attól,h egy ilyen negatív szüttyögős általános hangulatban is mekkora stabilitást mutat h csak 3 %-ot estünk. Megjegyzem,tegnap is estünk. És tegnapelőtt is a csúcshoz képest,nem is keveset. Gyakorlatilag a hét emelkedését teljesen visszaadta. Mindeközben a többi vmirevaló kis és közép papír valóban nem esett ma semmit,horribile dictu,több még emelkedni is tudott. Egy fundával megtámogatott,valóban vmirevaló papír az ilyen napokat széles vigyorokkal vészeli át 1-2 % pluszban. Abszolút nem véletlen,h fényévekre van ez a papír a befektetők kedvencétől.
CIG Pannónia