és aznap ugyan ez kétszer Trend_energy néven (otti és Futur Topikba) Trend_energy június 09. | 17:21 előzmény: #1065 COLOP #1067 Szépen kihasználták ,egész nap ment a műsor : VIP kiszálló volt , soha vissza nem térő alkalom ..... A 42 feletti vételek pár évig nézhetik a befektetésüket mínuszban .......... Hihetetlen , mire képesek az emberek .....
Csak neked nem voltam lusta megkeresni. Mindenki eldöntheti kinek van igaza...!!! Hozzászólás trump néven: trump június 09. | 17:59 előzmény: #2775 Nimbus #2779 Szépen kihasználták ,egész nap ment a műsor : VIP kiszálló volt , soha vissza nem térő alkalom ..... A 65 feletti vételek pár évig nézhetik a befektetésüket mínuszban .......... Hihetetlen , mire képesek az emberek .....
Most mobilról nem keresem ,de egyszer már belinkeltem a konzum(opus?) topikba...még nyáron volt. Miért azt gondoltátok csak úgy kb 1 éve megjelent Trump néven valaki...eddig is itt volt.
az "elnök úr" ? hááát... meglepne... de mindegy, az viszont biztos, hogy több nickje van, mert amióta ezt beírtam és lemínuszoltak 2-3 helyről, pont ezek osztályoznak máshol is... tök viccesnek látom... de ettől még maradnak a tények... :D:D:D
brókerek értelmes, +/- irányú befolyásoló kommentet írnak, ha írnak... ez viszont csak egy üres, semmitmondó makogás... nézz rá a korábbi kommentjeire a szűrővel... súlytalan tényező, de zavaró ahogy telepiszkítja a fórumot :D
CIG Pannónia