Mikor először írtad, hogy cib azt hittem csak elírás, de más másodszor látom..Ha cib-bel szeretnél kereskedni, akkor javaslom a Intesa Sanpaolo részvényt. Az lehet nem esik 10%-ot legalább.. ;)
nagyon lassú papír ez, valljuk meg erre a hírre mindenki többet várt, erre a hírre miért nem lehet egy 350-400-as új játszótér...? miközben ott emelkedett egy pont ugyanilyen hírre közel 300 pontot
Azért esik mert az elmúlt napokban megtalálták a rövid távú kereskedők és mivel nem lett belőle 2 nap alatt opus inkább eladjak, pedig a kilátások nem lettek rosszabbak
a korrekt, funda alapú, földhözragadt emelkedéssel itt kb senkinek sincs gondja, sőt! Azért vagyunk benne mert hiszünk a cégben és a jövőben. Akik az utóbbi 2-3 napban a negatív véleményüknek adtak hangot azok nem az általatok felsorolt okokból tették ezt (azaz nem remegő kezűek, nem negatív beállítottságúak, még csak nem is kezdő kisbüfik) pusztán arról van szó hogy reálisabb habitusúak, magamat is ide sorolom. Egyébként jól fogalmaztál, "elvergődött" . Több olyan nap is volt ahol olyan speka meghúzások, könyv-pakolások, DT trükkök voltak hogy öröm volt nézni. Aki ezt nem látta az kb vagy vak vagy nem vágja a tőzsde alapjait. Értem én azt hogy bízni kell én is azt teszem, de próbálok reális lenni. Az 5 forintos up utáni hatalmas 950+ várás nálam nem a realitások talaja. Az sem, hogy amikor TA alapon néztem itt napokig akkor azt hallhattuk hogy a TA egy fos, repül a papír és a TA itt semmit sem ér. Amikor meg esik, akkor megy a hatalmas bizakodás TA (!!!) alapon hogy hol melyik támasz fogja meg :)) Egyetértek azzal aki itt korábban okosan leírta: keresni kell másik fasza beszállót ha van, addig azon keresni és visszatérni ide amikor beindul. Nem a mikulás rallyt várni mint a jó gyerekek a téli estéken. uff
jesszus, milyen türelmetlenek vagytok.. Tény, hogy ez nem az sebességű papír, de a megbízhatóságát nem lehet kétségbe vonni, főleg most, az új státusz fényében. Ha egy ekkora mozgás egy full negatív nap sok, akkor tényleg érdemes más papper után nézni, mert ez hosszútávon biztos fájni fog :D
CIG Pannónia