Én amúgy tényleg azt hittem, nagy kutya veszi, jól behülyítettek, olyan alsó puffereket csaptak hogy ihaj. A papír így is úgyis 400 lesz idén. Mindegy, spekàzzàk vagy nem.
Szia! Kicsit beleszólva. Ma aztán mehetett volna fel,alig volt eladó(-láthatóan-)a könyvben...mégse ment,pedig 350-ig,amikor dél körül láttam...140k eladó volt+ 350-en még 56k... Összesen volt mondjuk 200k-. Mégse vették,nem próbálta senki gyűjteni.. Tegnap én kb 2,5-szer ekkora falnak mentem neki... be is ütöttem a fejem kicsit:)
mindenki másképpen látja,nálam fals kitörési kísérlet volt,ami mai nappal megerősítést kapott. jöhet vissza 307 ft ra kitörés visszatesztre. hali tegnap jól kitömött mindenkit 340 felett,én úgy gondolom az emelkedésre káros ha ő megjeleni és nyom egy napon belüli speka vételt,eladást. mert így a 340-es 350 es szint átvitele sokkal nehezebb lesz.
"nemrég is adtad, rosszul döntve"Eladtam és nyereséggel váltam meg tőle, annyiból volt rossz döntés, hogy újra visszavettem és megnöveltem a költséget, de ez már ismét nyerőben van, ha eladnám... tehát egy elhamarkodott eladást korrigáltam "egyrészt 900-ról esik, azt halottam h többen is öngyilkosok lettek ezért, meg tönkrementek, oltárui nagy geciséget csináltak vele Járaiék, és ez nyomott hagyott a papíron bőven".. hogy ki halt meg, vagy miként ment tönkre, azzal nem tudok mit kezdeni, mint ahogy azzal sem, hogy a menedzsment téves árazású Ipo-ja mennyire volt szándékos... azzal sem tudok mit kezdeni, hogy hány 900-as tulajnak fért bele a kockázatkezelésébe a bukás, nyilvánvalóan legtöbbjüknek nem volt megoldása erre... "vannak papírok amiket szeret is az ember pl nekem ilyen a mol, ciget soha nem fogom szeretni, ahogy a telót sem"inkább az üzleti lehetőséget kell látni benne... engem mocskosul megszívatott a Mol, miután 24-26K-ról lement 18-19K-ra ahol megvettem kezdőként és végül olyat medvét küldött rám, hogy majd bele döglöttem... ekkor fordultam komolyan át a DT/swing irányba és 16K körül kinullszaldóztam a pakkomat, majd 16K-ról újból megszívatva végül 14K-nál is kijöttem belőle veszteség nélkül, utána kezdtem érdemi nyerőket összehozni... tehát a MOL kemény lecke volt nekem... a CIG... ez a CIG már nem az a CIG, ahogy többen is elmondták... hetesen kell nézni az ábrát és nagyon jó lesz, ha a folyamatok valóban beérnek... MTEL... kibaszott csalódás nekem és a nagyoknak is, nem véletlenül van az árfolyam még mindig itt és forgalom nélkül... az osztalék és a kilátások tálalása rendkívül romboló hatást végzett... gyakorlatilag egy szar "B" kategóriás papírt csináltak belőle, és annak megfelelően is működik és kezelik a tőzsdések...
teljesen értelek, kösz h leírtad, azt szaglászod körbe h tarthatod e nyugodt szívvel, értelek....de azért ez becsapós is lehet, nemrég is adtad, rosszul döntve, pedig szaglásztad körbe, cig egy nnagyon hülye papír, az egyik leghülyébb, egyrészt 900-ról esik, azt halottam h többen is öngyilkosok lettek ezért, meg tönkrementek, oltárui nagy geciséget csináltak vele Járaiék, és ez nyomott hagyott a papíron bőven, ezen túl is hülye pappír, mert pl ilyen hírre sem megy, pont a mély nyom miatt is amiről írok...vannak papírok amiket szeret is az ember pl nekem ilyen a mol, ciget soha nem fogom szeretni, ahogy a telót sem
nem érted Balu... leállt a mozgás, holmi pár pontos mozgással masszírozás van, miközben volt egy leszúrás 326-ig (320-322 zóna a hátáreset) ez jó volt és némileg mérsékelte az rsi indikátort. Óráson és kisebb felbontáso(ko)n viszont beállt egy csökkenő 3szögbe, amit délután többször megnéztem egy nagyobb pakk eladásra tételével, hogy beszakadhat-e... ugyanezt néztem záróban is, hogy egy eladói nyomást érzékel-e az "automata"... amiről te beszélsz, azt azért nem próbálom meg, mert jópáran beáll(ná)nak eladni, ami számomra nem kívánatos jelenség, nem beszélve a nagybüfi felső korlátjáról... a "kotorék" viszont mielőbb eltűnik a könyvből annál előbb érzékeli a nagybüfi a "remegőkéz" kifogyását ezen szinten... remélem érthető voltam nagy vonalakban ... :D
CIG Pannónia