Random irta: Megszólíttattam hát jöjjön a szigorú magánvéleményem a CIG részvényről/ 1. A papír kilátásai nagyon jók, a folyamat még csak most kezdődik igazán. 2. MKB hálózat már rövidtávon erős támogatás lehet az értékesítésben. 3. Évről -évre bővülő jövedelmezőségre számítok. 4. Nem lepődnék meg valamilyen újabb akvizíción. 5. Kapcsolati alapokon csatlakoztak az "MKB világához" (alapkezelés). 6. Sokkal nagyobb befektetői érdeklődés, mint valaha a részvények iránt, hatalmasat növő forgalommal. 7. Stabil vezetés (Kádár Gabriella személye garancia), elkötelezett tulajdonosi struktúra, szépen prosperáló vállalati kultúra. 8. Készpénz egyenértékesekből beruházások, hálózatépítés, akvizíciók könnyedén 2 Mrd stabil nettó profit fölé emelhetik a céget, növekvő további profitkilátások mellett az elkövetkező 2-3 évben. 9. Konszolidált és konszolidáló biztosítási ágazat, amiben a CIG jól felkészültnek minősül. 10. Növekvő kereslet a biztosítási termékek iránt az elkövetkező években! Stb. És a legfontosabb: Mondd Kaszaboló barátom ér 300 forint felett a CIG? - Igen. - érkezett a tömör, egyértelmű válasz.
valahogy csak elvergődött 34x-ig, aki ügyes volt, gond nélkül napizhatott benne, ahogy többen itt meg is tették, amellett meg felhalmozásra is jó volt. Egy ilyen periódus is simán belefér nálam, de a mínuszokból ítélve más vérmérsékletünk :D
Ja persze jövő héten! Ezzel csak az a gnd hogy az minden héten elhangzik hogy majd a jövő héten lesz nagy up. Nem kell nagy up szerintem, napizni lehessen 15-20 ft és az már remek. A modi erre ált be kitömi a napizók zsebét.
semmi kétségem sincs arról, hogy jó úton halad, aki egy két ilyen nap után megremeg és kiszáll, meg is érdemli.. jövő héten a kis kori után minden megy fel tovább.
sokan fogják bánni mikor azt is elkerüljük.pedig így lesz hamarosan.Én arra számítok hogy pár nap hezitálás után megint szintet lépünk.és tavaszra meg lesz az a bűnvös szám
CIG Pannónia