Olyasmi lehet itt, mint pl. az Opusban volt nyáron. 200 körüli átlaggal ültem, illetve többen ültünk (alacsonyabb átlaggal is) hónapokon át, forgalom sem volt, árfolyam mozgás sem volt. Pesszimizmus uralkodott. Néha már én is elküldtem egy-két figurát, aki jött a lufizással... Aztán jött a kánaán, 6 napon át limit. Azt hiszem megérte várni. Itt megelégednék limit nélkül is, ha év végéig 400 felett lenne. Megtanultam várni. USA-ban a techszektort tegnap megcsapták vmi rejtélyes oknál fogva. Ma úgy ahogy a techszektor stagnál. Szóval ott sem felhőtlen minden.
ez annyit jelent, hogy tegnap Te magad és másik 3 speksz csinálta a napot, és nélkületek ennyit tud a papír?? ma Hathor se forgott benne , ez itt elég is ezek szerint
Nem mindenki mert en peldaul nem adtam el :-) tegnap akartam irni,hogy 320ft-ig siman vissza johet a papir, nincs itt semmi gond 330ft zart az egesz BET allo viz ilyen hangulat mellett mit varjunk. Maskeppen kereskedunk valaki naponta ugral egyik papirrol a masikba valaki meg tartja longba.USA-ban jo a hangulat en nem is ertem mi van itt a Bet-en remeljuk vissza ter a jo habgulat es a forgalom is novekedni fog minden papirban.
Én nem adtam el, mert nem tudtam ennyi idő alatt megállapítani, hogy fals kitörés volt-e. :) Egyébként ide még nem szivárgott át az Opi fórumból szerencsére a "rés-ezés". Nah ott elterjedt, mint a vírus. :)
Azért ilyen rövid időtáv alatt megállapítani, hogy fals kitörés volt-e vagy sem, háááát nem tudom. Látnoki képesség kell. :) Irtó rövid időtáv a pár nap a tőzsdén. Szóval én még várnék azzal, hogy fals kitörés. Szerintem egy hét múlva ilyenkor már körvonalazódni fog, hogy a kitörés fals volt-e. Addig persze mindenki úgy helyezkedik, ahogy a pénztárcája és kedve engedi. Én már helyet foglaltam. :)
Azt elhiszem,hisz a fal nem volt kicsi :) Tegnapi nap után a mai nyitást követőn eladtam én is ,mert a könyvet nézve és az első kereskedési kótéseket látva,szinte boritékolható volt a leülés a papirban. Ne érts félre ,nem hibáztatni akartalak én téged a kereskedésed,miatt,csak amekkora plusszt tudsz okozni például egy ilyen kemény fal kiszedésével,akkora negatívumot is okozol az eladásaiddal.........helyén kell kezelni,azta papírt ahol megjelensz ezt értem az ilyen likviditásu papírokra,mint a cig például.
CIG Pannónia