Random: "Megszólíttattam hát jöjjön a szigorú
magánvéleményem a CIG részvényről/ 1. A papír kilátásai nagyon jók, a folyamat
még csak most kezdődik igazán. 2. MKB hálózat már rövidtávon erős támogatás
lehet az értékesítésben. 3. Évről -évre bővülő jövedelmezőségre számítok. 4.
Nem lepődnék meg valamilyen újabb akvizíción. 5. Kapcsolati alapokon
csatlakoztak az "MKB világához" (alapkezelés). 6. Sokkal nagyobb
befektetői érdeklődés, mint valaha a részvények iránt, hatalmasat növő
forgalommal. 7. Stabil vezetés (Kádár Gabriella személye garancia),
elkötelezett tulajdonosi struktúra, szépen prosperáló vállalati kultúra. 8.
Készpénz egyenértékesekből beruházások, hálózatépítés, akvizíciók könnyedén 2
Mrd stabil nettó profit fölé emelhetik a céget, növekvő további profitkilátások
mellett az elkövetkező 2-3 évben. 9. Konszolidált és konszolidáló biztosítási
ágazat, amiben a CIG jól felkészültnek minősül. 10. Növekvő kereslet a
biztosítási termékek iránt az elkövetkező években! Stb. És a legfontosabb:
Mondd Kaszaboló barátom ér 300 forint felett a CIG? - Igen. - érkezett a tömör,
egyértelmű válasz."
Hát adatok, konkrétumok nélkül kb annyit ér ez a mondat amennyit..... Pont erről írtam itt a minap, a piac sem hülye. Ez a mondat annyira általános, hogy mindenki azt képzel bele amit akar. Sztem az öreg motorosok ettől a mondattól nem rohannak a pénztárhoz vásárolni, pusztán pozitív előjelnek tekintik és várják a konkrétumokat. Addig funda alapon én nem várok rally-t, de konkrétumokra igen!! És lesz is. Az más kérdés, hogy a benfenntesek és a spekák szórakozhatnak az árfolyammal, tehetik oda ahova akarják. De az nem fundás változás lesz hanem speka. Na jöhetnek a minuszok, úgyis mindig kapom ha nem azt írom amit itt a töbség vízionál (még ha igaz is!) :D :D
Az együttműködés keretében a felek a hazánkban működő kínai érdekeltségű nagyvállalatok és beruházások biztosítási és viszontbiztosítási igényeinek kiszolgálását kívánják közösen tovább fejleszteni. Ezt csak azert masoltam be mert szerintem sokan meg most sem ismerik fel ennek a jelentoseget.
Azt elfelejtettem,ha esetleg holnap tovabb esne akkor kb 320-22ft-nal fordulnia kell az lenne a minimum. Holnapra emelkedest varok es 343ft a zaro tippem remelem a forgalom eleri minimum a 200m ft-ot.
CIG Pannónia