Figyelem! Kerek szám elhagyási örület várható! Ez egy régi spekuláns fogás, belépnek a színtre piramist építők vagy a máshol shortolok fedezni ide longgal. Ne is nézzétek, ne fórumozzatok pár napig.
Nincs semmi bajom veled Balu, igazából értem én h örülsz a beszállódnak, de zavar amit összehordasz. Többször is kijelentetted, hogy magadnak tulajdonítod ezt rallit.... idézlek: csütörtök, 21:50 #9370 én indítottam, komolyan...kikaptam egybe 284 - 287-ig és
akkor beindult, mint állat, csak lestem...:D
csütörtök, 16:09 #9305 eladtam olajat, gyakorlatilag én indítottam meg csütörtök, 15:19 #9225 hajrá, vettem én is 286 átlaggal végül is mondhatni én
indítottam el Én csak Aug óta ülök benne (15K 247-es beszállóval) de egyszer sem bizonytalanodtam el. Ugyanazt látom benne, mint feel: előkészítik az 500+-t 2018-ra.
Ez most úgy tűnik más jellegű emelkedés volt! Nem arra ment a játék hogy elszálljon, hanem hogy begyűjtsék a dobálóktól a papírokat. Most jó esély van rá hogy elhagyjuk a 300 alatti régiót, amit a keddi jelentés támogatni fog remélhetőleg!
én 300ft környékén szándékoztam venni(inkább pár ft-al alatta 295 körül),de lehet igazad lesz és nyitáskor felviszik már. Néztem 335-volt a sok évi max.a nyári felhúzásnál(nov 7-én 333ft),ezt,ha átvinné.akkor gyorsulhat az emelkedés(jó nem Opus szintre gondolok-bár itt lényegesen kevesebb a részvényszám...)???
Valoszinuleg magasabban fog nyitni a mai zaronal utana pedig felhuzzak ezt azert gondolom mert ma 30 perc alatt zaras elott tobb mint 400k vettek meg azert az nem pistokta. Nyito utan meddig tart ki az emelkedes azt holnap megtudjuk:-)
CIG Pannónia