lehet nekem se kellett volna,de este átgondoltam,ennyit megér kockáztatni,ha egy szinttel feljebb lép esetleg,a mélypontja meglehetett pár éve,innen remélem felfele vezet az útja.. mondjuk most néztem a 20-as könyvet nem sok eladó van(igaz vevő még kevesebb),de annyira picik lehetnek(12k-11eladó,16k-7 eladó,stb..),szinte mind kicsi tétel. A nagyok vagy nem adják vagy nem állnak a be..:)
szocik idején a mol 4000 forinton 3-4 szer visszatesztelt 4k alá es hamarosan 39000 lett 2007 -körűl,na ez is hasonló szitu,azt is utólag magyarázták meg hogy az így tuti.na hát itt is ez várható,a türelmesek akik jól vettek nagyot szakítottak és adót sem kellett anno fizetni a tőkeszámlára
a kisbüfi tömés nem ilyen tempos......Ez butaság, már bocsánat. A tözsdén a kisbüfiket mindig olyan tempóval tömik ahogy azok veszik. Ennyi a matek. Annak idején ANY ban pár óra alatt tömtek ki több száz kicsit. 3 limites nap és még a szomszéd Mari néni is beragadt....
ja meg a forgalom.kisbüfitömés nem ilyen tempós,főleg bull piacban.majd ha tartós ésés lesz amiban akkor lesz itt tömés 5-.700 szintről vagy feljebbről
Ha ezt akarta bolna nyitoban limitre huzza berak puffert s utana ont :) Nem ez van a hatterben komoly alapkezelo erik, amiben a cigpannonia jol johet ki
CIG Pannónia