Meg egy utolso eszrevetel alvas elott:-) itt mikor latattok olyan kozlemenyt,hogy xy tulajdonos eladott a pakkjabol nem volt ilyen. Vajon miert? Jo ejt mindenkinek:-) Holnapra meg minimum ilyen napot kivanok.
Holnap figyelni kell mert ugye legutobb ketszer mar eljatszotta ezt a papir,hogy felhuztak 300ft fole es utana pedig szepen vissza csuszott. Viszont valakinel landoltak ezek a papirok kis resze kisbufiknel mondjuk 20-30% de hol a tobbi mert boritva itt nem volt akkora mennyiseg. Azt is lathattuk eddig,hogy gyujtottek es eleg agresszivan probaltak lent tartani az arfolyamot honapok ota ez ment.
Amennyiben nem lesz kormanyvaltas es ez az MKB vonal jol alakul akkor 600ft korul siman benne lesz.Oda teszik majd az arfolyamot ahova akarjak naluk van a papirok nagyresze kormanyzati hatszellel barmi lehet.
Tudjuk kik allnak a Cig mogott mint tulajdonosok, kormanykozeli a ceg es ezt tudjuk mit jelent ma kis hazankban.Ossze kell rakni a mozaikokat Mkb biztositok atvetele utana kozos alapkezelo ezert mondom itt meg lesznek uj fejlemenyek.
Azert ezt te sem gondolod komolyan hogy te csinaltal benne ekkora mozgast. Reggel irtam hogy nem adjak mar ma, mivel matol a cegbirosag is bejegyezte az egyesulest varhato volt hogy kiugrik. De ha ilyen jo vagy indits mar egy csepelt is :)
köszi a választ. Ezek szerint simán vehetnék magukat is,amivel emelnék az árfolyamukat így emelkedne a tőkealapjuk is.. ...ördögi kör lenne...:)) és nagy pénz se kellene hozzá .(szerintem)
Nem hulye kerdes, azokba az alapokba amit kezel vehet bux kosaras papirokat persze. Szerintem a jelentes azt mutatja majd meg hogy mekkora potencial van az mkb cig egyesulesben eszkoz oldalon. Ami persze hosszutavra komoly arfolyamot prognosztizal. Gyakorlatilag mkbn keresztul ez egy kormanykozeli alapkezelo, itt meg komoly emelkedes varhato, persze ez az en gondolatom
szerintem igen egyik nap nezegettem egy cikket talan portfolio-os volt ott felvoltak sorolva milyen papirokat tartanak az alapkezelok volt Appeninn is benne arra emlekszem a kisebbek kozul.
CIG Pannónia