Bizato,hogy nem zuztak vissza a papirt tovabbra is veszik igaz joval kevesebb a forgalom.Jonni fog a kovetkezo kor amint itt begyujtottek a megfelelo mennyiseget.
Ezt csinaltak 245-260ft kozott most feljebb leptek.Kipucoljak ezt a szintet is amig kapnak ennyiert.Indulni fog ez hamarosan varjuk kgy-t es a hireket.
Igen, az már nagyon jó vétel lenne szerintem. 237-en nem lehet kapni, 250-255 felett meg nem érdemes. 248 vagy mi volt a legutóbbi alj. Következő erős ellenállás 273. Szóval szvsz. az nagyon jó vétel lenne, más kérdés, hogy nem fogunk ott kapni.
Köszi! Csak én már annyi kört futottam itt, hogy embertelen. 224 volt az első vételem, hát nem Kimpaa kolléga indította meg másnap? Már majdnem annyit nyertem itt, mint Opimusban, most felrúgva a szabályaim egy kicsit, tőkém nagy részével benne voltam. (Warren Buffet azt mondja, ha tudod mit csinálsz, ne diverzifikálj) Továbbra is vevő vagyok, mert nyugodtabban trédelek egy biztos, jó papírban, ahol tudom, hogy nyereség van mögötte. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem veszek meg minden szart továbbra is, amiben látok fantáziát haha... Speka vér nem válik vízzé. Sok sikert Neked is!
CIG Pannónia