Köszönöm! Érdekes, eltűntek a limites rallyk, így is szépet ment, de tegnap 1 millió db-al gyakorlatilag limiten kellett volna lennie. Hamarosan 300 lesz ez, szerintem idén tuti. Hajrá kolléga!
Fiatalok! Mint mondtam, 290-en álltam eladáson, de a 273-as fibo erősnek tűnt számára. Nagy vevőnk eltűnt, én 271-en most eladtam a 250-es vételeimet. Nagyobb rallyra számítottam, de így is szép. 250-en bent állok vételen, ha menne tovább, sok sikert, sok pénzt!
Túl sok a szereplő, ha már eddig nem vettem, nem szeretném, hogy kitömjenek. Vannak olyan részvények, amiből szépen ki lehet szabadulni, ha gebasz van, ott ha viszont valami baj lesz, az tuti soha nem szállok ki belőle. Amikor vehettem volna, nem tettem, piac után én meg soha nem szaladok, mert akkor mindig kitömnek.
Nekem olyan 290 lenne jó eladni minimum 310-320 meg csodás lenne. Meglátjuk. 290-en bent állok fél pakkal eladáson, megyek el délután, nem nézem az árat.
- Ha nincs elmozdulás, akkor előbb-utóbb lesz elmozdulás. :-)
- Ekkora - viszonylag gyors - emelkedés után érdekes, hogy nincs (egyelőre, számottevő) korrekció.
CIG Pannónia