Akkor kérlek, írd le, mekkora free cahflow-t vársz a következő 154 évre, és azt mekkora diszkontrátával diszkontálod vissza, amely kiadja legalább a mostani cégértéket.
Ott a pont!Végre van aki átlátja...a jelentés nagyon jó lett, csak nem tudják értelmezni!Hamarosan 300 felett lesz stabilan az árfolyam szvsz. Jó cég ez már, nem a régi kókler banda akik bevezették!Újra fogja árazni a piac szépen.
szia xmann.én múlthéten szálltam ki285 átlaggal.és nem 100-120 on.154-töl vettem.hát ezt lezártuk asszem.üdv ha még emlékszel a tavalyi beszélgetésünkre
A beolvadás 2017.01.01-jei hatállyal történt, amelyet a cégbíróság 2017.01.25-én jegyzett be, ennek egyszeri hatásait már a Q1-es jelentés is tartalmazta. Az egyszeri hatás ráadásul nem negatív volt, hanem pozitív:
"Az eredményre jelentős egyszeri hatással volt az
akvizíció következményeként elszámolt badwill és az üzleti kombináció függő költség-átértékelésének
összesen 3 197 millió forintos nyeresége, illetve az értékesítésre tartott eszközök vesztesége 399 millió
forint értékben"
tehát az egyszeri hatások együtt: +3.197 - 399 mFt = 2.798
Az egyszeri hatások nélküli eredménye tehát: 2.515 - 2.798 = -283 mFt, azaz veszteség.
A cég Q2-ben kitermelte a felvásárolt két biztosító üzemi veszteségét és a beolvasztás kapcsán felmerülő költségeket (pl. végkielégítések, költözés, könyvvizsgálói díjak stb)
+ mint már más is leírta, egy viszontbiztosítással elhárította az átvett állományon esetleg később felmerülő veszteségeket.
Mennyit is ér a papír? A jó jelentés előtt azt írták itt sokan, hogy 280-at biztosan, de jó jelentésnél 320. A többi a hype. Most meg 240 lett hirtelen. :D:D:D
Vicces.
Csak nehogy 350 legyen belole :-) egyebkent kivancsian varom merre indul el.Egyenlore en sem latom az iranyt de azert bizom a papirban jekenleg.263ft-on vettem.
CIG Pannónia