én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
3-dikán reggel vettem 377 en
egy óra múlva kiírták hogy kiütve
felhívott egy ERSTE-és faszi és azt mondta tegyem vissza 377 re eladásra és visszaveszik nem volt rá időm a nap folyamán többször is felhívott hogy mért nem csinálom meg. aztán délután felhívott
utoljára hogy mégis inkább tegyem be 277 re az eladást és a különbözetet jóváírják itt a száma:06-12355164 most kezdjek én is hisztizni az elmaradt hozamért végül is
így is 35 fölé ment.
Törölt felhasználó2011. 03. 04. 19:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem ismerem a technikai hátterét az ajánlat beviteleknek, csak feltételezem, hogy ha nyitva kell hagyni az eladást, hogy mindenki megszabadulhasson tőle, akkor nem tudják szétválasztani, hogy csak az eladás mehet, de a vétel meg nem...vagy mindkettő vagy egyiksem
feltételezem, h a kiütési ár elérése utáni adás-vételt panaszolod
Mikor szokták megkötni az ellenügyletet?Eddig mindig BÉT kereskedési időben tették.nézzétek meg a ts06-ot,ha azonnal zárták volna mint állítólag ezt nem lett volna 1 ft.Ha valaki feljelenteni őket kérem jelentkezzen.
Én írtam a pszaf-nak,+ másolatban megküldtem az erste-nek is.
Valaki tud adni infot, h mit lehet ilyenkor elérni, esetleg saját tapasztalatok. (kellene egy okos ügyvéd is!!!!!)
Amúgy az tök egyértelmű, h reggel kapták a fülest, h mától esés lesz és ezért hozták a kamu infót. Túl sokat buktak volna, ha mindenki tartja és 10 nap múlva dupláz.
Ja és utána hetekig nem volt termék. Csak egy pillanatra szúrt le 3,5 USD alá, utána meredeken emelkedett két nap alatt egy dollárt, ami ennél a terméknél nagyon sokat hozott volna....
Földgáz certi volt, sajnos érintett vagyok.Tavaly októberben. Addig amíg be nem szóltam nekik, hogy elérte a kiütési árat, miért lehet vele kereskedni, folyt a kereskedés. Képzeljétek, fölhívtam őket én hülye, hogy megkérdezzem, hogy mi a helyzet, ahelyett,hogy eladtam volna 60 forintért a több ezer darabom. Amint szóltam, fölhívták Bécset és leállították a kereskedést dél körül. Azt hiszem 23 ft-al számolták el. Soha nem bocsátom meg magamnak....Többen is reklamáltunk, többen följelentették őket, de csak egy lerázó levelet kaptam tőlük, hogy helyesen jártak el.
Szia!Írtak valamit vissza a reklamációra?Hogy lehetett felfüggesztés elött "megkötni az ellenügyletet?"9-kor még 382 volt.Nem látok a dühtől.Mindenképp hibáztak.A múltkori olajos certinél valami következmény volt ha jól emlékszem.Én elégedett lennék ha visszaadnák a betett pénzem,bár nyerőbe is eladhattam volna.Ha kell pereljünk.
szted most már esik végre ez a tetü arany, én még rinyálok belevenni:)
Törölt felhasználó2011. 03. 03. 15:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
arra is lehetne reklamálni hogy ez a büdös szar certi rendszer is mindig a legjobbkor szarik be. most is 20-30 ezer forint kiesés miatta az aranyon, a faszomat.
Certifikátok