én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
DAXTS16 már van szeptember 27-ig vagy a 7750-es kiütésig él
új dax longot szerintem csak hónap végén kapunk, a jelenlegiek lejárata után
érdekesek, és árulkodók lesznek majd a korlátárak:-)
Sztem OPEC megunta a nagytőkések nyomását, túl sok cégnek kavartak már be ezzel a mestreséges felnyomással, (olaj/arany stb,) mert az ugye egyértelmű, h nem a líbiai olajról van itt szó...
Majd ha Soros papa kitárazta az aranyrúdjait, amcsik eladták a felesleges olajukat, akkor megint bezuhan. Remélem tegnap eladta vagy ha nem, ma már csak 1410 alatt tudjon eladni:))))
Az olaj 103,5-104 iletve 105,7 között sávozik,ezt érdemes játszani amíg ki nem mozdul..Az a baj ha kimozdul akkor meg nem lehet lekövetni olyan gyorsan.
mindig mondtam, hogy 95%-ban mozgatja az olalyárfolyamot a spekuláció, a többi a macska hozzáállásán múlik
csak az a baj, hogy lassan fél éve nem láttam azt a dögöt:-)
gondolhatnánk, hogy befolyásolja a $ árfolyam, az időjárás, a készletadatok, egy guru jóslata, netán a TA, esetleg gadhafi vagy a csavargó macskám hangulata
ám inkább speki, de valahol ettől műxik az egész tőzsde
Certifikátok