én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Ja, ezt írták nekem is, de azt nem h mikor is érte el ezt az árat. Mert ha ma reggel 8 előtt, akkor nem kellett volna ma már kereskedni vele ugye. Mert akkor 10.21-ig jó kis kereskedési csalást végeztek...
Ha meg ma délelőtt, az nagy kamu lenne, mivel mindenhol folyamatosan esik.
Ők most írták levélben, hogy a reuters szerint megvolt a 35,02 USD... de tegnap, ahhoz képest még szépen kereskedtünk délelőtt.
Törölt felhasználó2011. 03. 03. 12:12
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 03. 03. 12:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na és ugye így bevásárolni sem tudsz a nagy esésre 300 alatt, de valószínű h majd csak 500 felett...
Sztem páran összefoghatnánk és megtehetnénk egy közös feljelentést. Jelentkezők???
Igen csak zsebpénzzel, de az elv miatt szívesen beperelem őket. Főleg ha ma megindul lefelé. És ez az egész átverősdi csak azért volt h mindenki sortos pénzét benyeljék. Tetű brigád!!!!!!sehol sem volt 35 felett!!! (cac40, uk, FP)
még hogy nyereséges az erste... lopással csalással... a b.zi, qrva anyátokat édeseim!:)
Certifikátok