én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
nem kontra ez , de nézz vissza, csak a pf-en szinte naponta jelentek meg felbeszélő hírek, hogy zabálják a forintot, meg elemzők szerint további erősödés várható stb, én meg itt élek , kereskedelemben nyomom a hétköznapokat oszt látok ezt meg azt...
hát belevettem a TL09-be rendesen
hát nem a honi szoáré miatt, hanem líbiának köszönhetően, de bejött...
nem tudom miért, de nekem egyszerűen soknak tűnt az elmúlt egy hétben a forintot dicsőítő cikkáradat, ezért is vettem egy rakat TL09-et
az mondjuk más kérdés , hogy a kontrára épített, de a lázadások miatt megugró olaly miatt hirtelen elért párszázeres nyerő mennyiben kompenzálja a forintgyengülés hatásait
és tovább is van, hadd ne mondjam még...
hát ez az ami már árnyalja az elmúlt hetet, pedig minden pénzzel nyersanyagban ültem. persze egy-két nap után veszel egy új tévét meg ilyen hülyeségeket, de mi lesz a jövővel?
látván az elmúlt két órát sajnálom hogy nem vettem fel jelzáloghitelt és nem vásároltam be :) egyébként szép és jó játszani az olajárra longban, de csak engem ijeszt meg ez?
most értem haza és látom a ts13 elment, de ahogy látom kicsit korán adtam el (7220-nál)- még lett volna benne....
most lehet, hogy fordul 7185 v tovább megy? nem gondoltam, hogy ma eddig lemegy!!!
TL20-21 pakkokat kiszórtam, ha hozom a formámat akkor még van tér felfelé
Daxli TS14-ből a nyerőket eladtam
még van 120 db TS-13 , de azoknak annyi
1720-as bekerrel altatom a pakkot meg áltatom magam, hogy jön még le
EURHUFTL09-et tartogatom még
most nincs semmi más papírom, várom a gödör alját...
Certifikátok