én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Vagy egy gagyi félmegeggyezés születik, pl: valamennyit emelnek a plafonon és megeggyeznek arról, hogy mikor tárgyalnak a kérdésről legközelebb, esetleg új könnyebben módosítható határidőt találnak ki.
225-235 között,úgy mondanám.
ha igaz amit írsz, belepakolnánk az összes vagyonunkat. de sajnos 230-on álldogállunk, várunk. ez kaszinó beleveszel, most 100 körül, mert volt 40 és 160. okosabbak aug 2. után leszünk :))
dehogy két hét késéssel, hülyeségeket beszélsz! Már a beírásom napján esni kezdett, és utána 5 napig csak esett! Nézd meg a charton, jún. 28. 227-224;
jún. 29. 225-220; 220-216; és így tovább, még 214 alá is bement egy kicsit. Ekkor kellett zárni a shortokat.
Amikor (július 20.) te írtad be a kommentedet, az árfolyam (232-229) éppen erős volt viszonylag.
Mondjuk a kérdés az, hogy ki mit ért összefosás alatt :) a HUF gyengülését vagy a chfhuf kurzus gyengülését
nem szeretem az otp-t
legnagyobb bukómat csinálta 2008ban, de
A többi blue chip közül az OTP lassan megérkezik a kemény 5700 Ft-os ellenállásához, ahol a 200 napos mozgóátlag jelentheti az első komoly ellenállást (óráson is fontos megálló). Ezt áttörve és az 5850 Ft-os szintet áttörve lenne csak elérhető az idei lokális csúcs.
?
nézem az 5700et, mert tegnap is úgy elszállt, hogy csak pislogtam. 5350-5600 záró. jó a kedv, felmehet, bár péntek van. de veszik folyamatosan...
azon mit csodálkozol, dúl az optimizmus, réssel nyitott az otp maga is, szerintem ma a végére visszanyomják...de asszem én nem fogok részvénnyel foglalkozni, csak devizával...azt jobban értem miért megy valamerre.
otp ráadásul veszett csalóka, sokszor megszívatott nemzetközi optimizmusban is lenyomták és fordítva
á nem, én nem fogom folyamatosan trédelni, fordulópontokon szállok be...pl. most nagy az optimizmus mert megszületett a görög mentőcsomag....megvárom a következő rossz hírt pl. bedőlnek a portugálok vagy hasonléó, akkor veszem a longot, aztán a megmentésükkor short..stb...
sírjunk együtt:) simán vehettünk volna 80 körül, most dupláztunk volna mára...2-3 nap alatt..ez a buli.
a gond csupán az, hogy nem játszottam meg.
tegnap benn álltam 666on nem kaptam
ma lejjebb, kár volt nem módosítani
de aki megjátszotta, gratula. mint ahogy reggel poénkodtam: 1850 volt a daxlong21, már többször nem vettem azon a szinten. írtam a fórumba kéne venni úgy érzem, mert ha nem veszek 2100 lesz
erre látom lement 1800ig. de akkor még dax is -60 ponton állt, hát beálltam oda. persze, akkor, onnan, pont kilőtt. meddig? 2200ig. szóval ma kész voltam.
kerestem, nem mondom, de töredékét annak amit lehetett volna. ilyenkor esz az ideg... 666on ha vvé-re teszem tegnap, kapok és 900on zárt az oti long. :((