én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Melyik be vettél bele?
Én annak idején buktam és nyertem is, s16 buktam, majd l13 nyertem...most várok még...csak silvers01 van, de még mínuszban van:-(( Majd felmegy kivárom:-)
én csak remélem, hogy nem úgy van ahogy gondolom...fél éve nyúltam bele az olaj certibe, és hipp-hopp megharmadltam a pénzem:( onnantól kezdett emelkedni, most megint belevettem mind a kettőbe, lesz ami lesz....csak félek hogy megint rosszkor ültem bele......röviden ennyi
Mindenkinek jó hétvégét! A mai nap ismét a derűről szól, bár az idő nem éppen derűs!
Hidd el tud Shanex:-(, BET tanfolyamon voltam, kérdeztem és ők nem láttak olyat, hogy árjegyző nincs...vagy a dollárt késve ütötték ki:-((
Na bye...
"A nyersanyagok iránti kereslet 2010 második felében lassulhat majd valamelyest, de továbbra is erős szintek lehetnek jellemzők. Az olaj árfolyama a következő hónapokban egészen 60 dollárig eshet vissza a fejlett országok gyenge kereslete miatt, majd 80 dollár közelébe kapaszkodhat fel jövő nyárra."
Gondoltam, kijött a TL 14 - 75-s kiütési árral, akkor ez a jele hogy esni fog az olaj, és még a TL 13 is kiütheti.
Nem használja valaki a stooq indikátorait?
Irtam gy rövid ezüst long certit de jó lenne a dollár árfolyamot is belevenni az egyenletbe mert most csak paraméterként tudom beadni. Csinált már ilyet valaki?
Maga a kód:
var close = Close();
var certi= CreateArray(close.length);
var n2 = Param(1);
for(var i=n; i<close.length; i++)
certi[i] = ((close[i]-15.1) *n2)+20;
inkább felfelét sugall a 11:38-a cikk is
ettől függetlenül a kilengésekbe beleszoktam venni, fel és le is, igaz kicsiben csak, de az áttét miatt eddig bevált a módszer
persze csak akkor,ha tudod folyamatosan követni
csak attól félek , hogy az erste kihozta az uj longot, aminél a korlát 75, thét ilyenkor ált esni szokott, ha ilyen közel teszi a reálhoz, csak gondolom....
Certifikátok