Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem írtam hati szinten mondtam.Bux éket Te is látod.. https://kepkuldes.com/image/Psj72e Én ezt az éket már hetek óta adom, ezért nem kihívás itt ráverni a szöszölődésben, de ha törik az ékba héten, és adják, párat adok még rá. Többet szint törésnél
-Erste:-A hetek óta tartó sorozatos csúcsdöntést követően elfáradni látszik a BUX. Az elmúlt napokban is fel-fel szúrt ugyan új csúcsokra az árfolyam, ennek ellenére nem tudott új csúcson zárni az index. Ráadásul a legnagyobb súlyt képviselő részvények esetében is inkább az oldalazás tűnik a legvalószínűbbnek a következő napokra. Támaszt a 20 napos mozgóátlag jelent 65.223 pontnál.Támasz és ellenállás szintek
technikai indikátorok (már amiket én nézek) erős túlvettséget mutatnak ilyenkor elég egy pici elbizonytalanodás és zuttyanik minden, csoportosan DE! nem trendfordulót várok, csak korrekciót. A magam részéről, még fedezeti shortot se nyitok az rv pakkra (legalább is egyenlőre) , de napi, heti tréderek kereshetnek rajta (szerintem)
Én benne vagyok, fel vagyok készülve. Miből következtetsz erre? Hétvégén még pozitívak voltatok, ma mini pluszban minden. Hogy jött az esetleges fordulat várás most? Én továbbra is várom, hogy esésben bővíteni tudjak.
...na de, hogy némi komolyság is legyen a topic-ban: valóban érdemes lehet most figyelni, véleményem szerint, legalább is a spekuláns napi, heti trédereknek. Jöhet több %-os korrekció a kinti piacokon, ami ide is átgyűrűzhet. Aki ki kívánja használi, annak résen kell lenni, mert hogy ez mikor lesz? mi lesz a kiváltó? meddig tart és milyen mélyen? azt szerintem senki nem tudja ha tippelni kéne, én a "sell in may and go away"-re tippelnék, aztán majd kiderül
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!