Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most kell majd figyelni, hogy a tetőtől esve 50%ot visszatérve itt majd lefordulunk-e,vagy megyünk fel majd. Ha lefordul és új aljra megyünk, további esés 63K alatt. 65K felett long. Nálam ez a megállapítás most. Várunk
Igen. Ez is jó, az is jó. Egyiket csinálni kell, másikat nem, csak jön magától a pénz. Kinek mi. Nekem meghozza a havi elvárt hozamom így is, ezért nem vagyok tradre kényszerítve
69600-800 között bux eladás, 100 db-ot el lehetett adni, letét 7-8 millió (fedezettel) 1000 pont elmozdulást meg lehetett fogni = 1 millió haszon, adózás után 10% Két ilyen trade egy évben és megverte a jó trader az állampapír hozamot.
"még kapok 18%os állampapírt, a nekem még jó idénre, ott a zseton, még, azt veszek még szabad pénzből. Tegnap is adtak még 2025K-t is" hol lehet venni ezeket?
Lassan fél nap eltelt, forgalom 293konti. Itt már sok konti számmal nemigen lehet daytradelni. Nem is akarok, mert még kapok 18%os állampapírt, a nekem még jó idénre, ott a zseton, még, azt veszek még szabad pénzből. Tegnap is adtak még 2025K-t is
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!