Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nagyon ütik az OTP-t, hatalmas forgalommal esik! Ráfáztam tegnap mert nem adtam el az összes otp-met de a short kárpótol. (17 ezer felett újra vettem, be is ragadtam pár darabbal) :D
"a kamatcsökkentés általában jó a tőzsdének" az általában hangsúlyos volt ez csak egy dolog, ami hat a tőzsdére, van mellette más is, pl a kormányzat, de én inkább TA-zok, eddig long pártján voltam, írtam a fordulat lehetőségéről és arról, hogy most shortolom... a piacot kell követni, azt teszem
a kamatcsökkentés jó a tőzsdének - de a határidő különbségnek nem! mert ott 5000 a különbség! mennyi lesz az 5000-ből hogy ha lemegy a kamat a felére? Tessék kiszámolni! Másrészt a forintnak sem tesz jót a kamat tartós csökkentése , ez pedig visszahat a tőzsdei árfolyamokra is, kivéve a Ricsire, mert neki jó a ft csökkenés - szevasz
Jó napot! Private Banking: -BUX napi: Az emelkedő trend felett begyorsult az árfolyam, ami egy erősebb lokális tető kialakításához vezethet. Ennek egyértelmű jele lehet egy napon belül erős fordulós gyertya megjelenése és egy kimagaslóan nagy forgalom. A vastag zöld trendvonal törése pedig majd egy tartósabb fordulós minta kialakulását indíthatja el később. Ellenállások: 65 562; 68 750 Támaszok: 50 000; 46 875; 43 750.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!