Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szia! Korábban írtad, hogy neked is a pénzed nagy része állampapírban van. Te nem aggódsz emiatt? Családunk megtakarításának 80% magyar HUF állampapírban van, én aggódom, hogy dilettáns kormányunk nagyon elb*szhatja a dolgokat és a forint még sokat is gyengülhet, ami szépen elértékteleníti a pénzünket.
Na mar Allamcsod topik is van, abban kemeny para. Hufosok fosnak, reszvenyesek is. Nem srmmi ami itt megy. Receg mindenki mint a myarfalevel. Fel eve/1eve meg kipukkantak az oromtol, mamortol, rallytol
Tanulság másoknak, hogy nem szabad még egy kontinensben sem gondolkodni, diverzifikáció esetén. De ugye ide az USA hírek lassan jönnek, vagy nehezen. A TA pedig idén többször cserbenhagyott. Mert hiába van emelkedő trendem amit macd és fibo erősít ha a Powell szándékos recessziót indít vagy Putyin kilukasztja a gáz vezetékeket….. Legalább ilyen problémák nem voltak 2008-ban.
Hibáim diverzifikáltam. Otp volt a fő hangsúly, nem mertem shortba menni 13000-en beragadt pénzem kb nyárra tudtam felszabadítani. Felhígítva kijönni nullára. Utána Mol kezdett lejtmenetbe kapcsolni. Szintén vártam. Utána ezüst certi hozott nyereséget míg be nem zuhant. Váltottam Dax , Mercedes, BMW, ERSTE papírokra, mind éves mélységben. Közben meg egy kis WTI, veszteség de azt a gáz kompenzálta. Szóval így tartok már hétszámjegyű bukásnál.
Hibáim diverzifikáltam. Otp volt a fő hangsúly, nem mertem shortba menni 13000-en beragadt pénzem kb nyárra tudtam felszabadítani. Felhígítva kijönni nullára. Utána Mol kezdett lejtmenetbe kapcsolni. Szintén vártam. Utána ezüst certi hozott nyereséget míg be nem zuhant. Váltottam Dax , Mercedes, BMW, ERSTE papírokra, mind éves mélységben. Közben meg egy kis WTI, veszteség de azt a gáz kompenzálta. Szóval így tartok már hétszámjegyű bukásnál.
Kedves Gyula! Értékelem és mindig olvasom elemzésed! Csak gratulálok hozzá! De itt már valami egészen csúnya dolgok mozgatják a tőzsdét. Lassan a vállalati csődfigyelő rovatot lesz érdemes elindítani. Sajnos.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!