Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem sem ízlik a majdnem triplájába kerülő ár, de az igazi szívás az erste netbroker pro-ja. Napizni vele, főleg a hatit, nekem reménytelen. Idősík nincs, gyertya nincs, még mozgóátlagot sem lehet tenni a chartra. Bocsánat, chart? Az sincs. Így hogy? A mobilapp katasztrófa, nem is beszélve, hogy ott 15 év alat nem oldották meg, hogy vegyél rajta hatit. Basszus Feri, legalább úgy adtad volna el a céget, hogy a Randit meghagyják.
Ha nincs volatilitás a piacban,nem a költség miatt nincs nyereség.500 k forgalom nulla.Leléptek a mennyiséggel kereskedők,felszívódik a szabad tőke,oda a kockázatvállalás.Ha lesz napi 500-1000 pont mozgás,visszajön a kedv,meg a tőke is.Ha a gazdaság a döglődés irányába indul,a tőke is menedéket keres,az pedig nem a tőzsde lesz. Ember küzdj és bízva bízzál!
Én azt hiszem, abba hagyom ezt a hatizást, most először van 2016 óta, hogy mínuszba vagyok az adott hónapba. Ennyit számít a költség, ha napon belül hatiznál.
Private Banking:--BUX napi: A csökkenő trend megtört, ami egy pozitív hullámot indíthat el. A fontos 37 500-as támasz szint megtartotta az indexet, ami a trendtörés miatt egy jó kockázatkezelési szint. A zöld vastag trendvonalat érdemes követni. Amíg ezen szint felett van az árfolyam, addig egy emelkedő hullámban maradhat a görbe. Nagyobb korrekció esetén sem lenne elvárható nagy emelkedés. A 43 750 körüli szintnél erős ellenállás várná. Ellenállások: 43 750; 46 875; 50 000. Támaszok: 37 500; 34 375
-Erste:-A csökkenő trendcsatorna felső éléig
emelkedett a BUX értéke. A kitöréssel egyelőre még nem próbálkozott meg
az index, de már az is kedvező lenne, ha kioldalazna a csökkenő
trendcsatornából. Ez azonban nem lesz egyszerű, hiszen csak a Richternél
látható kimondottan pozitív kép, s ez önmagában kevés lehet a csökkenő
trend megtöréséhez. Támasz és ellenállás szintek
Amennyiben egy hati kötési díja 200 ft, akkor az kétszer kötve /mert ugye visszaváltod/ összesen 400 ft. Mivel a tőkeáttétel 10-szeres, így ha eltalálod az írányt 40 pont változással vagy nullán. Szerintem.
És még 3szoros letet is. Egyelore offolom en is. Bar lehet innen meglesz a pattincs egyelore. Amig kitart 37k tamasz, addig feltetelezheto. Jo Risk Reward
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!