Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Azert ha megnezed a 10 eves hozamunkat - mar Banglades a benchmark - es az ehhez passzolo massziv, 2 szamjegyu kamatokat, a kulker. merleget, az allamhaztartas allapotat, a kettos kamatrendszer es a napokban bejelentett orosz hitelt - mert a gazt halasztva fizetjuk - akkor nehez lenne azt allitani, hogy a kanyarban elozunk…
Most beszéltem velük, a netbroker-ben ki kell tölteni a szerződések menü pont alatt a komplex szerződéseket és pár nap, hogy keler-től megjön az engedély és nem kell fiókba menni. Említettem a Randit, tudják, hogy nagy az elégedetlenség, persze még igérni sem tudnak...
Ezek jo kerdesek. Szerintem ott is kinyomtatjak, nem kell nyomtatgatni, hiszen Ok kerik. Ha alairod, pipalnak egyet es szerintem azonnal mehet, de vdn aki irja TDT is csak masnap indul szerzodes utan. Passz
Private Banking friss:--BUX napi: A fő trend lefele áll még, de a fontos 37 500-as támaszt nem törte le az index, csak megpróbálta. A piros vastag trendvonalat érdemes követni. Amíg ez alatt van a görbe, addig a long oldali belépés nincs kellően megtámasztva. Nagyobb korrekció esetén sem lenne elvárható nagy emelkedés. A 43 750 körüli szintnél erős ellenállás várná. Maximum ezzel lehetne kalkulálni ha fordulna. A lefele mutató kockázatok még élnek, a 37 500 letörése tudna további teret nyitni, de úgy tűnik pár napra fellélegezhet a börze. Ellenállások: 43 750; 46 875; 50 000. Támaszok: 37 500; 34 375.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!