Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem már, hanem most érdekesebb. A vola és a forgalom határozza meg az aktív kereskedők érdeklődését. Amikor a kis szutykok hónapokig oldalaznak, csordogálnak akkor mindenki a bluekat nyomja.
Szerintem mivel kiapadna BÉT, így próbálnak forgalmat generálni. Föl/le engednek 100pontokat Bluekban. Egyiket leengedik, másikat megveszik, majd azt engedik le és a másikat veszik vissza. Most már midcapek kezdik elszívni a forgalmat az egyébként sem nagy érdeklődést mutató Bluektól. Szerintem idővel helycsere lesz. IT cégek felkerülhetnek Bux kosába, csökkentve majd az őskövületek súlyát, és szépen idővel lecserélődnek a Blue chipek. Tegyük fel 4IG, Alteo, Appeninn, Opus feljön majd, OTP, MOL, Ricsi súlya meg csökken. Kb ilyen forgatókönyvet tudnék elképzelni, és utána jöhetne fel a többi kis papír szekció ennek hátán, és kiégnének a mostani Bluek. Kellene még pár nagy nevű cég is. Posta, Szerencsejáték, MVM és a többi.. és már alakulna is a hazai tőzsde. Én ezekben a Bluekban ezen árszintek mellett nem látok nagy jövőt
(gondoltam megpróbálok valami kicsivel én is hozzájárulni a csapatmunkához) Nagyon köszönjük! Gyere sűrűbben! Csak összáll újra az elemző csapat. Bárki rakhat chartot, várjuk szeretettel! :)
Jó észlelni, hogy ugyanazokat a dolgokat látjuk a grafikonon. . Tegnap este én is a Smith83 által jelzett zászló lehetőségét észleltem a napos grafikonon. Azonban mikor megnéztem alacsonyabb idősíkon, látszódott, hogy csak záróban húzták fel dojira. . Így vártam a reggeli nyitást és pár negyedórás gyertya után én is a Hathor által felvázolt alakzatot rajzoltam be. Annyi a különbség, hogy nálam a csökkenő (de lehet akár szimmetrikus is) háromszög támaszaként az eMA100 szolgál. Egész jó támaszként funkcionál már augusztus 30 óta. (persze lehet, hogy a 100-as mozgó csak az én mániám :) ). Amíg az nem törik, addig mehet a tingli-tangli. Letörés esetén első körben 18400-ra várnám. Onnan meg majd látjuk merre tovább. . https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_ff1ac19eec5ef6ed039ebcd49ff6516f.png . (gondoltam megpróbálok valami kicsivel én is hozzájárulni a csapatmunkához)
Jó napot! Private Banking:--BUX napi: Az ideális emelkedő trend él. Az 53 125-ös szintre tapadt fel az index. Amíg a görbe a zöld trendvonal felett van, addig csak kisebb korrekciónak lehet tere. Hamarosan az 51 563-as természetes szintnél húzódik az ideális trendvonal. Ennek az elesése okozhatna komolyabb problémát. Egyelőre nincs jelzés a hosszabb emelkedő kép változására; még nem látható tartós fordulat kialakulására utaló minta. Támaszok: 45 313; 43 750. Ellenállások: 53 125; 54 688; 56,250.
Ha valamit nem tudsz vagy nem ismered a szó jelentését, nyugodtan rákereshetsz a google-ben. Ott még részletesebb tájékoztatást is kaphatsz. Én is rákerestem nemrég a "vanabi" jelentésére. Köszönjük AD :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!