Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem kell neki túl nagy jelentőséget adni mert könnyen befolyásolhatja a döntésed. Ez csak egy szubjektív vélemény a részükről amit a piaci szereplők vagy elfogadnak vagy nem. A chart a tényeket közli a GS a véleményét.
Nagyon úgy néz ki. A megszokás nagy úr, belevesznek minden esésbe, de már nagyon erőtlen. Emelkedés alatt ment a S&P500 ATH What else duma. Most valahogy elfelejtették észrevenni, hogy USA-ban másfél hete megy a korrekció. Ma is bukta lesz, lefogadom. Szerény futi plusz, pozitív nyitás, aztán nap végére szép mínusz.
52.200 kb negyedszer betámadva. Már nincs pattincs.. Kérdés délutánra letör-e. Vevők még tapossák egymást 52Knál, de szerintem megkapják az öntést, és megyünk le
Vakarom a fejem, mostanában tolták be ezt a OTP topikba: "Céláremelés érkezett az OTP-re. A Goldman Sachs 17 200 forintról 18 900 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó, 12 havi célárfolyamát, az ajánlás továbbra is vétel." Pár napja 100 Ft-ra megközelítette az 1 éves célárat. Elég nehezen értelmezhető itt a vétel, ha csak nem várják nagyon lefelé a Goldman Sachs elemzői, ahonnan 1 év múlva lesz itt újra az árfolyam.
175MILLIÁRD!! "Az OTP Igazgatósága úgy határozott, hogy az ICES kötvényhez kapcsolódó az OPUS Securities S.A. (Luxemburg) és az OTP Bank közt létrejött alárendelt swap megállapodást idén október 29-ével felmondja, és a swap megállapodás alapján az OPUS könyveiben levő OTP törzsrészvényekre vonatkozó jogával is él az OTP. A tranzakció viszont az OTP saját tőkéjét 175 milliárd forinttal csökkenteni fogja, amely a második negyedév végi saját tőke több, mint 6 százalékát jelenti. A 175 milliárd forintból 90 milliárd forint a járulékos tőke és 85 milliárd forint az alapvető tőke csökkenése. Ugyan a hatás nem elhanyagolható, a szabályozói tőkemegfelelési minimumot egyáltalán nem veszélyezteti az OTP-nek. Az OPUS igazgatósága pedig úgy döntött, hogy 2021. október 29-én névértéken visszaváltja a kötvényeket a tőkeösszeg és az esedékes kamatok kifizetésével. Október 15-én rendkívüli közgyűlést tart az OTP, amelyen a munkavállalói résztulajdonosi program részére saját részvények értékesítéséről dönthetnek, valamint a Különleges Munkavállalói Résztulajdonosi Program számára nyújtandó támogatásról. "
Bux lekókadt, szó szerint :) Erről beszéltem, likviditás hiánya. Mi lesz ezzel a rengeteg longgal? https://kepkuldes.com/image/STmPhm Már rendkívüli közgyűlés is lesz egy hónap múlva OTPben
Én ezt a múlt csütörtöki VIP kiszállóm után (52900) bottal sem piszkáltam eddig meg. Úgy mozog az ár, mint a fehér zaj grafikonja, percek alatt rakják le-fel több száz ponttal. Nem egy trendszerű mozgás amit csinál, oldalazásból szúrt le az utolsó órában, ezt ugyanígy simán vissza is húzhatják holnap . Az biztos, hogy egyelőre kitartott a lokális támasz, de 15percesen MA200 alá került, úgyhogy csak óvatosan vele https://gamepod.hu/dl/upc/2021-09/36308_bux_2021_09_14.png
Rising Wedge: A chart alapján a szakmai belépő az ék törése (attól tekintsünk el, hogy lezárt gyertyának kell lennie, mert tf-n váltással megoldható, illetve attól is, hogy szabály szerint legalább 3x kell az árnak is érinteni a befogót) Ebben az esetben a belépő 18580, sl 18820 (240 pont + ktg, napon belül kb 40 huf), átlagos letörés 14-20% között van, azaz oda kell célárazni, ha egyéb feltétel (támogató nem áll fenn), jelen esetben 20% kb. 18450 körül van (azaz a reward 580-490=90 pont, a stop 280 pont, E(R) találat esetén cca. 0,31R, ami jelen esetben azt jelenti, hogy 77%-os aránynál vagy nullában - ott még nem kerestél!). Bux chartot szemlélve 600 pont (+kamat + költség) kockázattal szemben 400 pont (- ktg - KT) nyerő állhat, az OTP-hez hasonlóan nem túl markáns reward, még akkor sem, ha éppen 400 pontra be tudtad tenni a stopot (+ egyéb ktg.) Természetesen, ha egy tényező változik, akkor az egész eredménymodell változhat, de erről külső szemlélőként nem lehet tudomásom. 77%-os találati arány nem lehetetlen, matematikailag, traderek közt, főleg DAY TRADEREK között a szakmai optimum valahol 52-56% között mozog. Pozi nélkül szurkolok, hogy bejöjjön, mert május óta már nehezen mozogtál a parketten! Ha nyertél, mert zártad, akkor természetesen a gratuláció is jár!
Most már belelátok egy előző csúcsig tartó vissza tesztet, ami 18.000. Nem szeretnék sokszor beleszólni, csak tanulok, nézem a chartokat és olvaslak titeket.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!