Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem hallgatok már híreket, de ez eljutott hozzám, ezért gondoltam.... nem tudom mikor volt, lehet erre kezdték el venni... Sajnos megjött a nemzetközi válság, össze is borult a csoda... :(
Délután írtad. A devizapiacon már többször figyeltem az utóbbi időben, hogy érdekes mozgások vannak a forint piacán, másnap meg jön a hír. A BÉT miért lenne kivétel? Egyébként nem is kell hozzá nagy tőke, bár a BÉTen azért hamarabb kiderül(het), mint az FX piacon, könnyebb információt szerezni, azonosítani stb. Ugyanakkor lehet véletlen is, amilyen a forgalom..., de ahogy írtad furcsa.
Viktor már kotyogott a parlamentben, hogy meglepetés lesz a GDP adat. Amennyibben rosszabb lett volna a várakozásnál, akkor kussolt volna róla, de már verte a mellét. Előre látható volt szerintem, hogy jobb lesz, de azt is győzelemnek adta volna el, ha 0,00000001%-al lett volna jobb az előzetes becslésnél.
Nem is normális dolog, hogy mindössze 500.000 db autót gyártó cég értékesebb legyen mint az összes többi. Hati meg egyre illikvidebb, de lehet, hogy nem látom jól.
Jönnek a választások, így lehetett a visszaesés mértékét csökkenteni. (közben 12. vagyunk a Covid halálozásban 1M főre jutóan - amit bevallunk, vajon mi lehetett a valóság?) Az elmúlt 120 év legerősebb növekedési éve jön :) Infláció meg nincs ;)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!