Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én most is belelátok egy tetőzésre utaló mozgást a határidőbe. Azért lehetett idén olyan szarul lekereskedni, mert egyik táguló háromszögből a másikba estünk: https://gamepod.hu/dl/upc/2021-02/36308_bux2112_2021_02_19.png Persze mire kiformálódtak annyira, hogy felismerhetővé váljanak, elég sokszor belém martak a napi fel-le kanyarjaikkal. A táguló háromszöget a nagy volatilitás hozza létre, most ráadásul kettőt is egymás után. Ez - régen legalábbis - többnyire egy trend végét szokta előre jelezni. Még akár egy duplatetős struktúrát is bele lehet képzelni. Az tény, hogy tizenháromezer pontot száguldott a Bux az elmúlt hónapokban és érdemi korrekciónak híre sem volt. Alapvetően rövid távokban trédelek, de kicsit előretekintve én is látok rációt egy komolyabb visszahúzódásban.
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de kezdek egy hatalmas zuhanásban hinni. Amit szerintem a Bitcoin fog indítani. Van egy olyan jóslatom, hogy megcsinálja a következő válságot, vagy legalábbis egy érthetetlen esést. Mégpedig azzal, hogy olyan nagy a hype hogy egyszerűen nem lehet kimaradni, mert akkor lemaradsz, ezért egyre többen és többen, alapkezelők magánemberek mindenki elkezdi venni, és amikor összeomlik, akkora veszteség lesz az alapkezelőknél, hogy kénytelenek lesznek a nyerő részvényt is eladni, így a nagy esés ami meg elindítja az etf-ekből a pénzkivonást, csak most nem lesz FED 1200-1600 dolláros csekk amit nincs mire lekölteni csak a tőzsdére vinni. Aztán mivel már a shortól már egyre többen félnek, hála a Game stopos reddites akciótól, nem lesz vevő, csak menekülök. Szerintem hasonlóan gyorsan lezajlik mint a márciusi esés. Csak ha minden helyreáll, akkor lesz tiszta a piac, és utána indulhatna el egy szép emelkedés. Persze ez csak egy spekuláció. De hiszek benne.
En tudom, ertem amit mondasz. Te is ertsd, hogy en meg most errol beszelek :) Amit irsz rendben van futur charton orason, en most prompt 10perceset neztem, arrol irtam
Én órás chartot raktam be távolról ez meg 10 perces mai prompt. A lényeg, hogy a future piaccal együtt értelmet nyer a leszúrás. trendvonalról pattant.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!